Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pixel roma geçmek istiyorum fakat bl kilidimi açmadım garanti bitmeden de açmak istemiyorum sizce açmalı mıyım çünkü miui arayüzünden çok sıkıldım ve hiç stabil değil her yeni güncelleme de daha da kötü oluyor olurda bl kilidini açarsam hangi romu kurmalıyım sizce öneri ve fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşlar iyi günler geçen gün android 11 güncellemesi ile ilgili bir konu açmıştım güncelleme geri çekildi diye bugün ota bağlantısı ile kurdum hindistan rom kullanıyorum
Gerçekten güzel iyileştirmeler var.Arayüz daha akıcı tepkimeler daha hızlı bazı ufak tefek değiştirmeler ve yeni...
HERHANGİ BİR SORUNDAN SORUMLU DEĞİLİM BUNUN BİLİNCİNDE İŞLEMLERİ YAPINIZ Arkadaşlar toplanın basit bi şekilde note 9s için miui 12 kurma rehberi ve boatloader açmadan
Xiaomimitool programını bilgisayara kuruyoruz
Daha sonra usb hata ayıklamayı açıp telefonu bağlıyoruz
Uygulamayı kurarken...
Yaklaşık 2 aydır Redmi Note 9s kullanıyorum ve cihaz stabil çalışmıyor.Şuan Miui 11.0.10 kurulu cihazımda.Miui 12 ne zaman gelir ? Gelirse cihaz stabil çalışmaya başlarmı ?
1596874569
Birde Xiaomi neden bu kadar boşladı resmen dışlanıyor redmi note 9s ler