Göktuğ Sever kullanıcısının son içeriği

1. G

Çözüldü Tam Ekran Hareketleri

Gördüğünüz gibi bi cihazda tam ekran göstergesini gizle ayaru varken diğerinde yok. Tam ekran göstergesini gizle seçeneği olan cihaz Redmi Note 9s bulunmayan Redmi 9t ikiside miui 12
  2. G

Soru Garanti bitmeden bl kilidi açmak mantıklı mı

Pixel roma geçmek istiyorum fakat bl kilidimi açmadım garanti bitmeden de açmak istemiyorum sizce açmalı mıyım çünkü miui arayüzünden çok sıkıldım ve hiç stabil değil her yeni güncelleme de daha da kötü oluyor olurda bl kilidini açarsam hangi romu kurmalıyım sizce öneri ve fikirlerinizi bekliyorum
  3. G

İnceleme Redmi Note 9s Android 11

Arkadaşlar iyi günler geçen gün android 11 güncellemesi ile ilgili bir konu açmıştım güncelleme geri çekildi diye bugün ota bağlantısı ile kurdum hindistan rom kullanıyorum Gerçekten güzel iyileştirmeler var.Arayüz daha akıcı tepkimeler daha hızlı bazı ufak tefek değiştirmeler ve yeni...
  4. G

Rom Redmi note 9s güncelleme çekildi

Sabah 12.0.3 güncellemesi geldi sonra yaparım diyip bıraktım güncelleme geri gitmiş android 11 yazıyordu
  5. G

Soru Redmi Note 9S

note 9s için miui 12.0.2 hindistan rom var mı varsa ota indirmre bağlantısını atabilirmisiniz
  6. G

Rom Note 9S için miui 12 (BOATLOADER AÇMADAN)

HERHANGİ BİR SORUNDAN SORUMLU DEĞİLİM BUNUN BİLİNCİNDE İŞLEMLERİ YAPINIZ Arkadaşlar toplanın basit bi şekilde note 9s için miui 12 kurma rehberi ve boatloader açmadan Xiaomimitool programını bilgisayara kuruyoruz Daha sonra usb hata ayıklamayı açıp telefonu bağlıyoruz Uygulamayı kurarken...
  7. G

Soru MIUI 11.0.11 güncellemesi aldım

sabah saatlerinde miui 11.0.11 güncellemesi aldım güncelleme hakkında kısaca bilgi verebilecek var mı Redmi Note 9s kullanıyorum
  8. G

MIUI 12 Redmi note 9s Miui 12

Redmi Note 9s miui 12 almayacak mı
  9. G

Soru Redmi Note 9s Miui 12

Yaklaşık 2 aydır Redmi Note 9s kullanıyorum ve cihaz stabil çalışmıyor.Şuan Miui 11.0.10 kurulu cihazımda.Miui 12 ne zaman gelir ? Gelirse cihaz stabil çalışmaya başlarmı ? 1596874569 Birde Xiaomi neden bu kadar boşladı resmen dışlanıyor redmi note 9s ler
Üst Alt