gokmenm kullanıcısının son içeriği

1. gokmenm

Yardım Mi 13 Ultra - Telefonu kapatıp açınca Şebeke gidiyor.

Mi 13 Ultra - Telefonu kapatıp açınca Şebeke gidiyor. İmei sağlam. Orjinal imeili telefon. Her kapatıp açtıgımda Hat gidiyor. diğer yuvaya takınca düzeliyor. Tekrar kapatıp açınca yine gidiyor. Bu sefer yine yuva değişmek gerekiyor. Bu nasıl bir şey anlamadım.
  2. gokmenm

Yardım Xiaomi 13 ultra

Çinden aldırdığım Mi13 ultra telefonum elime geçti. Kısaca anlatayım. Kasa filan kaba değil. Çok şık. Mİ 11 ultradan daha rahat ele oturuyor. fotoğraf kalitesi üst düzeyde hemen belli ediyor. Bu zamana kadar çıkmış tüm android telefonlardan farklı olarak bas çek hızı çok yüksek. Yani iphone un...
  3. gokmenm

Rom Mi 11 ultra Elite rom

Haftalık elite Stabil 23.2.7 hybrid EliteRomLite V14.0.23.2.6/7 MIUI 14 A13 Son Sürüm değişiklik günlüğü: MİRZA12 Şubat 2023 **Xiaomi 23.2.6/7 için değişiklikler:** Optimizasyon: - Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat 2023'e güncellendi Kamera: Düzeltme - DITING/Xiaomi 12T Pro için sabit...
  4. gokmenm

Yardım mi11 ultra bootloader açılmamış cihaz

mi11 ultra bootloader açılmamış cihazda endonezya kurabilirmiyim. ve ya neler kurabilirim.
  5. gokmenm

Rom Eu rom MIUI 12.1 20.8.13 çıktı ( 108 mp kamera sorunu düzeldi)

Eu rom MIUI 12.1 20.8.13 çıktı ( 108 mp kamera sorunu düzeldi) uygulaları açıp kapatırken fps düşüklüğü var gibi geldi. o hızlandırılırsa bu iş tamam. https://androidfilehost.com/?fid=8889791610682914676
  6. gokmenm

Soru Miui 12 Türkçe dil dahil

İlk miui 12 yayınlandı sanırım. Yükleyebilirmiyiz https://xiaomi.eu/community/threads/20-4-30-first-miui-12.55390/
  7. gokmenm

Çözüldü Ekran kenarlarındaki hassasiyet sorunu beta da düzeltildi.

Bahsettiğim eğri ekran kenarlariındaki hassasiyet sorununu, Eu rom ve Çin li yazılımcılarla yaptığım yoğun yazışma sonunda düzelttim. Çinceyi söktüm. ekranın arızalı, valla kardeş benim telefonda bu sorun yok, Servise ver telefonu diyenler, şimdi kursun rahat kullanımın keyfini çıkarsın...
  8. gokmenm

Soru TWRP içinden wipe yapınca twrp siliniyor Fastboot a düşüyor.

TWRP içinden wipe yapınca twrp siliniyor Fastboot a düşüyor. recovery kayboluyor. ne orjinali ne twrp. tekrar tekrar twrp atsamda kuruluyor ama açılmıyor. hep fastboot mode. Tekrardan Orjinal rom flashlamam gerekiyor. delirmek üzereyim yardım
  9. gokmenm

Soru Çin cihazlara imei yükleyince 3g bağlantı yapılmıyor

Çin cc9 pro cihazlara geçici format atınca giden imei yükledim. sanırım kalıcısı çıkmamış. fakat 3g kayboluyor. farklı farklı imei denememe rağmen sorun aynı. bende efs den çin imeilere döndüm haliyle onlarıda kalıcı yazamadım. fastboot kurulumda wipe yapınca onlarda uçuyor. Çözüm nedir bile...
  10. gokmenm

Soru Note 10 pro ekran kenarları geç algılıyor (Hassasiyet)

Arkadaslar "note 10 pro" kullanıyorum. Güzel cihaz. Fakat kavisli ekran kenarlarında "hassasiyet problemi" oluyor. Klavyede sol ve sağ kenarda kalan harflerde problem var. kenarda kalan harflere Sert dokunmak gerekiyor. Baskı uygulamak gerekiyor. Yazılımsal hata olabilir. Ya da hassasiyeti...
Üst Alt