Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabe forum sakinleri.Telefonum android 10 rom yükleyince bugta kaldı. Fastboot edemiyorum ama mi asistandan recovery rom yükleyebiliyorum. Bu global recovery romları içinde twrp recovery kurulu olarak burada paylaşabilecek varmı? Belki twrp olunca rootla bir çaresine bakarım çünkü robotta...
Merhaba ben redmi note 6 pro cihazıma custom Pixel Experience Plus [FAN EDITION] custom rom kurdum. Ardından Note 6 Pro MIUI 12 Hellas 20.7.2 romu kurmak için wipe yaptım ve kurdum ama boot kısmında bir türlü tamamlanmadı. ardından yine wipe yaptım yine açılmadı. fastboot rom kurmak istedim ama...
linkini vereceğim sitedeki konudaki zipi yükledim. kameranın ayarlarına girdiğimde hata veriyor. Xiaomi Redmi Note 6 pro Xiaomi Eu V11.0.1.0 stable romu kullanıyorum. bunun için bana dosya paylaşabilecek veya çözümü olan var varmı? un.zip vb.
Enable 4k Recording on Tulip MIUI Stock Camera
benim bu konularda pek bilgim yok ben şu konudaki kurulum işlemlerini uyguladım ve hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım fm radyo hariç onunda bildirimini engelledim.
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Stabil
art arda atarım uyarın için teşekkürler.
art arda atarım uyarınız için teşekkürler. şu an aktif son bir sorum daha var "prevent auto reboot after intalling ota" tiki aktif değil bir önemi varmı diğer alt seçenekler aktif. bu sorumuda cevaplarmısınız?
şu an aktif son bir sorum daha var "prevent auto reboot after intalling ota" tiki aktif değil bir önemi varmı diğer alt seçenekler aktif. kusura bakma senide rehin aldım biraz yardımın için teşekkürler
derdim twrp nin gitmesi değil temiz kurulum istemiyorum bana 10.3.5.0 ın'orjinal recovery modunun'twrp üzerinden yükleyebileceğim zip nasıl ulaşabileceğimi yazabilirmisiniz? ben bilgilerimin sıfırlanmasından nefret ediyorum