Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet stock twrp. Fastboot ta bağlayınca ses çıkıyor. Ama cihaz unknow. Yani mi asistan modelini saptayamıyor. Rom yüklemek istediğimde fastboot da saniya sayıyor ama işlem yapmıyor. Fastboot yazarken programın oluşturduğu txt dosyasını okudum yazarken hata oluştu yazıyordu.
Aynen öyle ama ben bunu 2 adet bilgisayarda denedim ve pek çok kez bu telefonu rootledım room değiştirdim. Zaten bu duruma gelmesine sebep Android 10 romda temiz kurulum yapmadan miui roma geçip sonrada orjinal twrpyi flashlamam oldu aklımca fastboot yapacaktım. O olaydan sonra twrpde atamadım...
Düzelmiyor. Telefon modeli felan tanımlanmıştır yazım hası veriyor. Mi asistan bu için raport göndertiyor. Fast moda alıp ccihazı bağlayınca hiç görünmüyor zaten.
Merhabe forum sakinleri.Telefonum android 10 rom yükleyince bugta kaldı. Fastboot edemiyorum ama mi asistandan recovery rom yükleyebiliyorum. Bu global recovery romları içinde twrp recovery kurulu olarak burada paylaşabilecek varmı? Belki twrp olunca rootla bir çaresine bakarım çünkü robotta...
telefon açıkken görüyor romu flahlaya geçtiğimde Fastboot ekranı geliyor ama yüleme hata veriyor. direk fastboota alıp denediğimde cihazı görmüyor. hata ayıklama aktif durumda bunları yaparken
Merhaba ben redmi note 6 pro cihazıma custom Pixel Experience Plus [FAN EDITION] custom rom kurdum. Ardından Note 6 Pro MIUI 12 Hellas 20.7.2 romu kurmak için wipe yaptım ve kurdum ama boot kısmında bir türlü tamamlanmadı. ardından yine wipe yaptım yine açılmadı. fastboot rom kurmak istedim ama...
soğutucu hatasımı bilmiyorum. ama cihazda daha önceden bu sorun yoktu. az çok uyarıyorlardı forumda başıma geleceğinide tahmin ettim ve süpriz ilk kullanımda ghostscreen. Can sağlığı riski göze alan yüklesin. :D Cihaz zaten iyice canımı sıkmaya başlamıştı olmadı en ucuz ekrandan alır bir köşeye...