Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 9 se telefonumun güç/kilit tuşu tık tık etmiyor. Basıyorum ama bi tuhaf. Bazen güçlü basmam gerekiyor. Bazen basılı kalıyor gibi oluyor. Bazen de düzeliyor normalleşiyor. Daha 6 ay oldu kullanalı düşürmedim etmedim. Var mı bi çözümü acaba kendim açabilir miyim kasayı? Sanki...
Arkadaşlar telefonumla kamerayı açıyorum. Resmen soldan sağa siyah siyah dalganıyor ekran. Foto çekince de o karanlıklar görünüyor. Videoda daha da belirgin. Kameram mı bozuk?
1568568475
Kurcalarken hallettim arkadaşlar. Görüntü titreşimin önle ayarını 60hz den 50 hz alınca düzeldi
arkadaşlar nfc'yi aktif olarak kullanmak istiyorum. Ancak kredi kartlarımı ve otobüs kartlarımı nasıl ekleyeceğimi falan bilmiyorum. Ayarlar konusunda bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar benim telefonum çok zayıf titriyor. Öyle böyle değil. Cebimde hissetmiyorum hiç. Yok mu ayarı falan. Yoksa benim telefonum mu problemli? Garantisiz telefon malum.
1568375493
Bir de şöyle bi durum var. Çağrı cevaplanınca telefonum titriyordu. 3gün oldu zaten alalı. Şimdi titremiyor...