gokhankaratass kullanıcısının son içeriği

1. gokhankaratass

Yardım Güç/Kilit Tuşu tıklamıyor

Arkadaşlar mi 9 se telefonumun güç/kilit tuşu tık tık etmiyor. Basıyorum ama bi tuhaf. Bazen güçlü basmam gerekiyor. Bazen basılı kalıyor gibi oluyor. Bazen de düzeliyor normalleşiyor. Daha 6 ay oldu kullanalı düşürmedim etmedim. Var mı bi çözümü acaba kendim açabilir miyim kasayı? Sanki...
  2. gokhankaratass

Çözüldü Titreşim yükseltme

Tarif edebilir misiniz rica etsem ben de müzdaribim bu durumdan
  3. gokhankaratass

Çözüldü Kamerada dalgalanma

Arkadaşlar telefonumla kamerayı açıyorum. Resmen soldan sağa siyah siyah dalganıyor ekran. Foto çekince de o karanlıklar görünüyor. Videoda daha da belirgin. Kameram mı bozuk? 1568568475 Kurcalarken hallettim arkadaşlar. Görüntü titreşimin önle ayarını 60hz den 50 hz alınca düzeldi
  4. gokhankaratass

Yardım nfc ile alışverişlerde ve otobüste ödeme yapma

Teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde hallettim
  5. gokhankaratass

Yardım nfc ile alışverişlerde ve otobüste ödeme yapma

arkadaşlar nfc'yi aktif olarak kullanmak istiyorum. Ancak kredi kartlarımı ve otobüs kartlarımı nasıl ekleyeceğimi falan bilmiyorum. Ayarlar konusunda bilgisi olan var mıdır?
  6. gokhankaratass

Çözüldü Titreşim yükseltme

Hocam bu ayara nasıl giriyoruz ben de titreşimi biraz da olsa artırmak istiyorum. Garantisiz telefonum malum. Tarif eder misiniz basitce. Mi 9 se
  7. gokhankaratass

Yardım Zayıf titreşim sorunu

Arkadaşlar benim telefonum çok zayıf titriyor. Öyle böyle değil. Cebimde hissetmiyorum hiç. Yok mu ayarı falan. Yoksa benim telefonum mu problemli? Garantisiz telefon malum. 1568375493 Bir de şöyle bi durum var. Çağrı cevaplanınca telefonum titriyordu. 3gün oldu zaten alalı. Şimdi titremiyor...
Üst Alt