Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni yurt dışı Mi 8 aldım. Global Rom için Bl kaldırıp rom yükledim. Bl kilidi açık, kapatmayı düşündüm her yerde brick olduğu yazıyor. Kısaca bu bl açık olsa bana ne gibi dezavantajları olur. Sorun yaşarmıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ettim şimdiden. Hayırlı forumlar ✋
Hacım gece kamerası kötü çekiyor diye telefonu almamazlık yapma derim. Gece foto çekinip nabıcaksın. Belki sosyal medyaya sallarsın o da 10 fotodan 1 tanesi. Manuel modta arkadaşlarında dediği gibi güzel fotolar çekilebilirsin. Ayrıca alacaksan amiral gemisi olan Mi 6 veya Mi Mix 2 yi al derim...
Tapatalksız forumda gezinmek berbat bir durummuş bu arada bakalım hacım en uyguna bulup çekicez artık. :)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım. Peki Xiaomi nin type C çıkışlı kullaklığı var bir tane netten gördüğüm kadarıyla. Biraz pahalı 250 civarıydı. Forumda kullanan yok mu acaba. Değer mi o fiyata acaba.
Hocam şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum. Tavsiyeniz için sağ olun.
Hocam dönüştürücü ile ses kalitesi düşüyor. Bundan dolayı direk Type C girişli almaya yöneltti beni bu durum. Sağ olun.
Kablolu olarak kullanıp hoşunuza giden model varsa yazabilirseniz memnun olurum.