gokhangul26 kullanıcısının son içeriği

1. gokhangul26

Çözüldü Mi 8 Bl Kilidi

Çok sağ olun. Teşekkür ederim [emoji3526] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. gokhangul26

Çözüldü Mi 8 Bl Kilidi

Güvenlik açısından bir sorun olur mu peki.
  3. gokhangul26

Çözüldü Mi 8 Bl Kilidi

Yeni yurt dışı Mi 8 aldım. Global Rom için Bl kaldırıp rom yükledim. Bl kilidi açık, kapatmayı düşündüm her yerde brick olduğu yazıyor. Kısaca bu bl açık olsa bana ne gibi dezavantajları olur. Sorun yaşarmıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ettim şimdiden. Hayırlı forumlar ✋
  4. gokhangul26

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. gokhangul26

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

Hacım herkes beta demişte ben Miui 10 Kararlı Mi 6 da direk yaptım oldu
  6. gokhangul26

Yardım Mi6 geri alma tusu sorunu

Hangi seri olduğunu paylaşırsanız bizlerde bilgileniriz. Teşekkürler. [emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. gokhangul26

Çözüldü Xiaomi Mi 6 Alıcam Gece Çekim Kamerası Kötü Olması Beni Korkutuyor?

Hacım gece kamerası kötü çekiyor diye telefonu almamazlık yapma derim. Gece foto çekinip nabıcaksın. Belki sosyal medyaya sallarsın o da 10 fotodan 1 tanesi. Manuel modta arkadaşlarında dediği gibi güzel fotolar çekilebilirsin. Ayrıca alacaksan amiral gemisi olan Mi 6 veya Mi Mix 2 yi al derim...
  8. gokhangul26

Sohbet Mi 6 için kulaklık önerisi

Eyvallah hacım. Sağ olun var olun. :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. gokhangul26

Tapatalksız forumda gezinmek berbat bir durummuş bu arada bakalım hacım en uyguna bulup çekicez artık. :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. gokhangul26

cantara hocam ben Bluetooth ta kabloyu çok rah Eyvallah hocam yeteri kadar aydınlattın. Alalım bakalım şunu :)
  11. gokhangul26

Anladım. Peki Xiaomi nin type C çıkışlı kullaklığı var bir tane netten gördüğüm kadarıyla. Biraz pahalı 250 civarıydı. Forumda kullanan yok mu acaba. Değer mi o fiyata acaba.
  12. gokhangul26

Hocam şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum. Tavsiyeniz için sağ olun. Hocam dönüştürücü ile ses kalitesi düşüyor. Bundan dolayı direk Type C girişli almaya yöneltti beni bu durum. Sağ olun. Kablolu olarak kullanıp hoşunuza giden model varsa yazabilirseniz memnun olurum.
  13. gokhangul26

Galiba öyle yapıcam gibi duruyor
Üst Alt