gokhancicek3424 kullanıcısının son içeriği

1. gokhancicek3424

Yardım WhatsApp bildirim gelmiyor

Bir süredir WhatsApp bildirimlerim kilit ekrana düşmüyor , telefonun kilidini açtıktan sonra uygulama üzerinde bildirim geldiğini görüyorum ne yapmam gerekiyor ayarlarda herşey açık ama gelmiyor
  2. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note 9 Pro Uygulama Atması

Sadece Vakıfbank'ta bu sorunu yaşıyorum diğer banka çift uygulamalarında bu sorunu yaşamıyorum
  3. gokhancicek3424

Merhaba çift uygulama kullanmamdaki sebep kendi hesabım ve abimin hesabını kullandığım için ayrı ayrı uygulama kullanmayı tercih ettim
  4. gokhancicek3424

VAKIFBANK ÇİFT UYGULAMA KULLANIYORUM 2.UYGULAMA GİRMEDEN ATMA YAPIP HATA VERİYOR ANDROİD VİEW GÜNCELLEME KALDIR YAPTIM HALA HATA VERİYOR YARDIM RİCA EDİYORUM
  5. gokhancicek3424

Yardım Güncelleme sonrası hız düştü

12.0.1.0 Yenilik Güncellemesini yaptıktan sonra telefondaki tüm tygulamalardan msj v. s yazmak istediğimde yazarkende silerlende hız düştü ağırlaşma yaşıyorum.
  6. gokhancicek3424

MIUI 12.5 Redmi Note PRO 9 12.5 yeni güncelleme hakkında

Güncelleme bildirimi geldi indirmeden önce sormak istedim her güncelleme olunca bazen sıkıntılar çıkıyor onun için
  7. gokhancicek3424

MIUI 12.5 Redmi Note PRO 9 12.5 yeni güncelleme hakkında

Merhaba yeni 12.5 güncelleme ile ilgili note pro 9 serisinde güncelleme sonrası sıkıntı yaşayan varmı bil almak istiyorum
  8. gokhancicek3424

Yardım Note PRO 9 uygulama durmaları

Merhaba telefonumdaki kullandığım uygulamaların güncellemesini yaptıktan sonra uygulamalara girişlerde bu uyarıyı alıyorum ve geri atıyor sebebi nedir yardim ve tavsiye rica ediyorum
  9. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note 9 Pro Whatsap v.s Uygulamalar

1613923074 Bunları hepsini kapattım düzeldi Teşekkür ederim
  10. gokhancicek3424

1613920478 Ekran görüntüsünü paylaştım bu üç iznin hepsi bütün uygulamalarda açık yeni 12.0.4 sürümü yüklü problem sürümde ozaman yapılacak hiçbir işlem yok ozaman öylemi anladım 1613920653 Ekran görüntüsünü paylaştım bu üç iznin hepsi bütün uygulamalarda açık yeni 12.0.4 sürümü yüklü problem...
  11. gokhancicek3424

Kilit Ekranında izinler açık olmasına rağmen içerik okunmuyor
  12. gokhancicek3424

Yardım Whatsap kilit ekranı sorunu

Klasik temaya geçtim ama hala Facebook ve whatsap bildirimleri kilit ekranı içerik açık olmasina rağmen düzelmedi
  13. gokhancicek3424

Klasik temaya geçtim hala düzelmedi
  14. gokhancicek3424

Dediğinizi yaptım ama birçok tema indirdim telefonun ilk orijinal teması hangisi olduğunu bilmiyorum
Üst Alt