gokhancicek3424 kullanıcısının son içeriği

1. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note 9 Pro Uygulama Atması

VAKIFBANK ÇİFT UYGULAMA KULLANIYORUM 2.UYGULAMA GİRMEDEN ATMA YAPIP HATA VERİYOR ANDROİD VİEW GÜNCELLEME KALDIR YAPTIM HALA HATA VERİYOR YARDIM RİCA EDİYORUM
  2. gokhancicek3424

Yardım Güncelleme sonrası hız düştü

12.0.1.0 Yenilik Güncellemesini yaptıktan sonra telefondaki tüm tygulamalardan msj v. s yazmak istediğimde yazarkende silerlende hız düştü ağırlaşma yaşıyorum.
  3. gokhancicek3424

MIUI 12.5 Redmi Note PRO 9 12.5 yeni güncelleme hakkında

Merhaba yeni 12.5 güncelleme ile ilgili note pro 9 serisinde güncelleme sonrası sıkıntı yaşayan varmı bil almak istiyorum
  4. gokhancicek3424

Yardım Note PRO 9 uygulama durmaları

Merhaba telefonumdaki kullandığım uygulamaların güncellemesini yaptıktan sonra uygulamalara girişlerde bu uyarıyı alıyorum ve geri atıyor sebebi nedir yardim ve tavsiye rica ediyorum
  5. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note 9 Pro Whatsap v.s Uygulamalar

Kilit Ekranında izinler açık olmasına rağmen içerik okunmuyor
  6. gokhancicek3424

Yardım Whatsap kilit ekranı sorunu

Merhaba redm yazılım güncellemesi 12.0.4 sürümünü yükledikten sonra whatsap Facebook bildirimlerin kilit ekranında okunmuyor gizli kalıyor mecbur uygulamaya girip okuyabiliyorum bildirimler kısmına girip rozet bildirimi kayan bildirimler kilit ekranı bildirimleri hepsi açık sorun için yardım...
  7. gokhancicek3424

Yardım Whatsap kilit ekranı sorunu

Merhaba redm yazılım güncellemesi 12.0.4 sürümünü yükledikten sonra whatsap Facebook bildirimlerin kilit ekranında okunmuyor gizli kalıyor mecbur uygulamaya girip okuyabiliyorum sorun için yardım rica ediyorum
  8. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note Pro 9 SD kart

Merhaba Redmi Note Pro 9 telefon kullanıyorum gereksiz fotoğrafları silmek istediğimde fotoğrafların SD kart erişimine ihtiyacı var ikazı çıkıyor telefonumda kart yok ayarları değiştir yapıyorum herhangi bir dosya üzerinde işlem yaparak devam etmek istiyorum izin ver kısmına basıp çıktıktan...
  9. gokhancicek3424

Yardım Güvenlik

Merhaba Redmi note pro 9 kullanıyorum telefondaki güvenlik taraması güvenlimidir ekstra güvenlik uygulaması indirmek gerekli midir
  10. gokhancicek3424

Yardım Redmi Note 9 Pro batarya azalma sorunu

Merhaba redmi note pro 9 telefonu alalı 3 ay oldu ilk aldığımda şarj çok az gidiyordu 1 haftadır az kullandığım halde aşırı şarj azalması yaşıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tavsiye ve çözüm önerileri rica ediyorum
Üst Alt