GÖKHAN SOYLU kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım fotograflar PC de açılmıyor.

Kamera ile çektiğim fotograflar pc de windows fotograf görüntüleyicisinde açılmıyor. Acaba telefonda veya pc de ayar mı yapmam lazım nasıl açabilirim?
  2. G

Yardım Mi Mesaj Uyarısını Kapatma

Resimde gördüğünüz uyarı zaman zaman çıkıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır?
  3. G

Yardım Kısa Mesajlarda seçme ve kopyalama sorunu

Mi 8 MIUI Global 11.0.5 kararlı sürüm android 10 kullanıyorum. Mesaj metnine çift tıklayıp seçim için kulakçıklar çıkmıyor artık ama eskiden yapabiliyordum. Mesaj içeriğine çift tıklayıp tam ekran oluyordu ben de oradan imleci götürüp kulakçıklarla isteğim şeyi kopyalayabiliyordum ama artık olmuyor.
  4. G

Soru Saat widgeti

Ben de sade görünümlü alarm widgeti arıyorum. Kullanmış olduğunuz ya önerebileceğiniz widgetler var mıdır?
  5. G

Yardım Mi 8 Parmak İzi kullanma

Ara sıra telefonumun kilidini parmak izi ile açamıyorum. "Kilit açma desenini en az 72 saattir kullanmadınız. Kilit açma desenini çizin." diyerek desen çizmeden açamıyorum. Desen çizmeden sadece parmak iziyle açmanın bir yolu var mı?
  6. G

İpucu Mi 8 Sıcak Fırsatlar

Amazondan alanlar fatura geldi mi size? Bana fatura gelmedi ve genpa dan sorguladığımda genpa satışlı değildir. diyor
  7. G

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

amt.zip dosyasını indiremiyorum. Hata veriyor. Tekrar yükleyebilir misiniz?
  8. G

Uygulama Miui icin birbirinden guzel 2 klavye

xiaomi mi 8 miui 10 kullanıyorum. Türkçe karakterleri içeren klavye kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz klavye var mı?
  9. G

Yardım Durum Çubuğu Boyutu

geliştirici seçenekleri menüsü nerede göremiyorum? MIUI 10 kulanıyorum
  10. G

İpucu Mi 8 Sıcak Fırsatlar

Ben de amazondan aldım. Fiyatın ucuz olmasına şaşırdım. cihazda bi sıkıntı yoktur değil mi?
Üst Alt