GÖKHAN SOYLU kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Kamera Menüsü

Mi 14t taiwan hyperos 2.0102 kullanıyorum. Kamera ayarlarında deklanşör tuşuna uzun basın&basılı tutun ayarını bulamadım . Hyperos da böyle bir ayar yok mu ya da taiwan romunda mı yok? Uzun basınca video çekmek yerine odaklamsını istiyorum yapabilir miyim nasıl yaparım?
  2. G

Rehber Global Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma

Ben Mi 14T de SP Flash Tool ile rom atarak çözdüm. Bootloader kilidi açmadan. Ücretli destek alarak. SP Fash Tool sadece mtk işlemciler için geçerli
  3. G

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Mi 14T HyperOs 2.0101 global cihazımda mi arama uygulamasını kurmak istiyorum. Telefonu ilk aldığımda bölgeyi Hong Kong yaparak sms uygulaması geldi sadece. Bunun için destek rica ediyorum.
  4. G

Rehber Xiaomi 15'e HyperOS 2'de Xiaomi Dialer uygulamasını kurmak

Mi 14T telefonu ilk aldığımda kurulumda bölgeyi Hon Kong seçince mi mesaj geldi . Sizin uygulama ile google arama silindi ama mi arama kurulmadı . Manuel apk bulup kurdum ama bir türlü çalışmadı Nasıl yapıcam?
  5. G

Mi 14T HyperOS 2.0.101 sürümünde ne yaptıysam olmadı mi arama uygulamasını kuramadım
  6. G

Ben ilk telefonu aldığımda kurulumu yaparken bölgeyi Hong Kong seçtim mi mseaj kuruldu ama arama uygulaması google ve arama kaydı var ama ben mi istiyorum nasıl yaparım?
  7. G

Yardım Telefonum kendini resetliyor

outllook uygulaması yüklü ise kaldırıp deneyin. Başka forumlarda resetleme olayının outlook u kaldırıp çözüldüğünü gördüm ve bizzat bende de aynı sorun vardı telefon sürekli döngüye giriyordu outllokta hesap şifresi soruyordu mailleri açmıyordu filan. outlooku kaldırdım bir daha sorun yaşamadım.
  8. G

Sohbet Gizli Milliyetinizi Biliyormusunuz?

Çoğunluk japon galiba
  9. G

Yardım fotograflar PC de açılmıyor.

HEIF kapalı. Ekstra uygulama tavsiye etmenize gerek yok açabiliyorum windows 10 fotograflar ile sadece eski windows fotograf görüntüleyicisinde açılmıyor.
  10. G

diğer uygulamalarda sorun yok da ben windows fotoğraf görüntüleyicisini çözmek istiyorum
  11. G

açıyor bu uzantıyı fakat telefondan çekilenleri açmıyor.
  12. G

Kamera ile çektiğim fotograflar pc de windows fotograf görüntüleyicisinde açılmıyor. Acaba telefonda veya pc de ayar mı yapmam lazım nasıl açabilirim?
Üst Alt