Gokgoktug kullanıcısının son içeriği

1. G

Çözüldü Xiaomi 12 durduk yere brick

Forumda nasıl çözüldü yapıldığını bilmediğim için sadece kendim yaşadığımı ve nasıl çözdüğümü açıklıyorum Sorun yazılımsalmış ve tamamen benim hatammış cihazı kullanmaya başlamadan önce her Xiaomi cihaza yaptığım gibi debloat'ladım sorun bundan kaynaklanıyormuş Bir gün telefon sabah saat 5'te...
  2. G

teşekkür ederim ama direnci ben yaptırmadım arkadaş da nerede yapıldı bilmiyor telefon bir şikayetle telefoncuya gelmiş benim satın aldığım arkadaş alana kadar bir daha telefoncudan çıkmamış, tavsiye edeceğin mümkünse kargolu da çalışan bir yer varsa mutlu olurum
  3. G

vardı hocam
  4. G

hocam recovery de girmiyor sadece fastboot giriyor recovery girmek için ses açmaya basılı tuttuğumda da aynı şekilde bootloop'a devam ediyor mi ekranını hiç geçmiyor
  5. G

cevap için teşekkürler, bootloader kilitli olduğu için fastboot ile rom yüklemeyi deneyemedim, sadece fastboot getvar ile bakabildiklerime baktım
  6. G

Telefon yd global model 12gb ram 256gb depolama, 2 aydır hyperos 2 rom kurulu ve bootloader kilitli şekilde sorunsuz kullanıyordum bugün durduk yere ana ekranda dondu, birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlattı ve bootloop'a girdi recovery açılmıyor fastboot açılıyor fastboot'da cihaz...
Üst Alt