Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda nasıl çözüldü yapıldığını bilmediğim için sadece kendim yaşadığımı ve nasıl çözdüğümü açıklıyorum
Sorun yazılımsalmış ve tamamen benim hatammış
cihazı kullanmaya başlamadan önce her Xiaomi cihaza yaptığım gibi debloat'ladım sorun bundan kaynaklanıyormuş
Bir gün telefon sabah saat 5'te...
teşekkür ederim ama direnci ben yaptırmadım arkadaş da nerede yapıldı bilmiyor telefon bir şikayetle telefoncuya gelmiş benim satın aldığım arkadaş alana kadar bir daha telefoncudan çıkmamış, tavsiye edeceğin mümkünse kargolu da çalışan bir yer varsa mutlu olurum
hocam recovery de girmiyor sadece fastboot giriyor recovery girmek için ses açmaya basılı tuttuğumda da aynı şekilde bootloop'a devam ediyor mi ekranını hiç geçmiyor
Telefon yd global model 12gb ram 256gb depolama, 2 aydır hyperos 2 rom kurulu ve bootloader kilitli şekilde sorunsuz kullanıyordum bugün durduk yere ana ekranda dondu, birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlattı ve bootloop'a girdi recovery açılmıyor fastboot açılıyor fastboot'da cihaz...