gokcetamer kullanıcısının son içeriği

1. gokcetamer

Yardım Mi 5 Açılmama sorunu

peki mademse sağol
  2. gokcetamer

Telefona o kadar ihtiyacım olduğu anda kapandı ve açılmadı ki en kısa yoldan açılmasını istiyorum. acaba bi update geldi de telefonun beyni mi yandı diyorum. En iyi ihtimal sarj soketi arızalanmış diyeceğim ama bu zamana kadar hiç bi sorun yaşamadım
  3. gokcetamer

Hiç kurtarma şansım yok yani. Teşekkür ederim.
  4. gokcetamer

anlatırsanız bi denerim. Garanti kapsamını bozmuş olur muyum peki?
  5. gokcetamer

nasıl çıkıyor? nasıl çıkarıcam bi kapak falan göremiyorum ben. Garantisi var ama eğer kendim çözebileceğim bir şeyse eğer beklemiyim o kadar süre :S
  6. gokcetamer

batarya çıkmıyor mi5'te :( Iphone gibi aynı kapak halinde.
  7. gokcetamer

öyle yapıyorum zaten ama şöyle bir sorun var telefonun şarjı %0'dı. kapanmıştı. Ama sabah 9dan beri sarja takılı.
  8. gokcetamer

Dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum ama çoğunu anlamıyorum :( Şu an ses kısma ve güç tuşuna bastım ama bir şey olmadı. Diğer dediğinizi nasıl yapacağım?
  9. gokcetamer

Merhaba, Tekrar denedim ama görmüyor :(
  10. gokcetamer

Merhaba, Yaklaşık 10 ay önce aldığım Mi5 32GB telefonum gün itibariyle açılmamaktadır. Sabah telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım. Sonrası karanlık. Telefon açılmıyor. Farklı kablo ve adaptör denedim sarj etmesi için ama etmiyor. Kendi sarj aletimi de farklı bir telefonda denedim ve o...
  11. gokcetamer

Yardım Play store sorunu

Donanım haber'de bile bu kadar çok bilgi bulamadım, burası benim için cennet artık. Dediğiniz şeyi yaparken telefonum patlamaz dimi? :D
  12. gokcetamer

Yardım Play store sorunu

Ona geçmeyi bile bilmiyorum o derece. Bilal'e anlatır gibi anlatılan bir başlık varsa linkler misin ?
  13. gokcetamer

Yardım Play store sorunu

Telefonu komple formatladım, öyle beter bir haldeyim. Xiaomi'ye mailler döşedim ama tık yok. Böyle bir şey krizden başka bir şey değildir. Napıcam şimdi bu telefonu? Çöp gibi duruyor öyle. Leeeş gibi kasıyor bir de. Ne gerek var her hafta update göndermeye. Deliriyorum.
  14. gokcetamer

Yardım Play store sorunu

Android Sürümü : 7.0 MIUI sürümü ise 7.3.30 /Beta şeklinde. İnanın ben böyle güncellemelerin aksaklıkların insanı değilim, işim gücüm indirmem gereken appler var, telefon hiç bir işe yaramıyor.
  15. gokcetamer

Yardım Play store sorunu

Ömrümü yiyen bir sorun bu. Acaba ben mi yanlış bir şey yaptım diyerek tüm telefonu formatladım. 1 haftadır başka çare bulamadım çünkü ve şu an telefonu duvara atıp parçalamamak için zor tutuyorum kendimi.
Üst Alt