Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona o kadar ihtiyacım olduğu anda kapandı ve açılmadı ki en kısa yoldan açılmasını istiyorum. acaba bi update geldi de telefonun beyni mi yandı diyorum. En iyi ihtimal sarj soketi arızalanmış diyeceğim ama bu zamana kadar hiç bi sorun yaşamadım
Dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum ama çoğunu anlamıyorum :( Şu an ses kısma ve güç tuşuna bastım ama bir şey olmadı. Diğer dediğinizi nasıl yapacağım?
Merhaba,
Yaklaşık 10 ay önce aldığım Mi5 32GB telefonum gün itibariyle açılmamaktadır. Sabah telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım. Sonrası karanlık. Telefon açılmıyor. Farklı kablo ve adaptör denedim sarj etmesi için ama etmiyor. Kendi sarj aletimi de farklı bir telefonda denedim ve o...
Telefonu komple formatladım, öyle beter bir haldeyim. Xiaomi'ye mailler döşedim ama tık yok. Böyle bir şey krizden başka bir şey değildir. Napıcam şimdi bu telefonu? Çöp gibi duruyor öyle. Leeeş gibi kasıyor bir de. Ne gerek var her hafta update göndermeye. Deliriyorum.
Android Sürümü : 7.0
MIUI sürümü ise 7.3.30 /Beta şeklinde.
İnanın ben böyle güncellemelerin aksaklıkların insanı değilim, işim gücüm indirmem gereken appler var, telefon hiç bir işe yaramıyor.
Ömrümü yiyen bir sorun bu.
Acaba ben mi yanlış bir şey yaptım diyerek tüm telefonu formatladım. 1 haftadır başka çare bulamadım çünkü ve şu an telefonu duvara atıp parçalamamak için zor tutuyorum kendimi.