Gökbörüü kullanıcısının son içeriği

1. Gökbörüü

Yardım Xiaomi Airdots bağlantı

Aynısını yaptım ama sol kulaklık pembe yanıp sönüyor, önceden bu yöntemle çözülüyordu şu an çözülmüyor maalesef
  2. Gökbörüü

Sohbet Xiaomi mi 9 vs Xiaomi mi 9t Pro

10 saat alan arkadaşlar nasıl alıyor anlamıyorum hayır bende mi çok uygulama var, 7 saat aldım max 9tproda
  3. Gökbörüü

Yardım Mi 9 T Kılıf ve Ekran Koruyucu

Spigen kılıf öneririm, şeffaf olanı daha güzel ama pahalı, ben de siyah olanı aldım, ekran koruyucuya daha karar veremedim.
  4. Gökbörüü

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Gece modunun etkisini arttırabilirsiniz ben şu an memnunum, ayarlar>ekran> okuma modu, aşağıda ayarla yeri var, orayı fulleyin 1569781073 Size temiz bir kurulum şart bence hocam bende bu sorunlar olmuyor.
  5. Gökbörüü

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Teşekkürler hocam bir deneyeyim, discorda ticket attım uygulama sil bir daha yükle diyor
  6. Gökbörüü

Discordda kulaklık mikrofonu çalışmıyor, insta da 2. Saniyede ekran 1 saniye donuyor, ekran açıkken bildirim gelirse wpdan, 1™ dk sonra başkası mesaj attığında yine eski mesajı gösteriyor başka bir sorun yok ama discord çalışmıyor şaka gibi
  7. Gökbörüü

Yardım Mi 9tpro discord sorumu

Denedim, yapılacak her şeyi yaptım ama yapmadığım bir şey var mı diye konu açtım. İzinler ve mikrofon ayarlarıyla oynadım
  8. Gökbörüü

Yardım Mi 9tpro discord sorumu

Discord mobil uygulamasında kulaklığımı taktığımda mikrofonum çalışmıyor, gerekli izinler verili ve mikrofonum normalde çalışıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  9. Gökbörüü

Discord uygulamasında kulaklığı takarsanız mikrofon sesi karşıya gitmiyor, bir de wpdan mesaj gelince o mesaja bakmadan ana ekranda gezinirseniz -mesela YouTube videosu izlemek.- aynı mesaj bildirimi bir daha geliyor sanki hatırlatıcı gibi. Eu rom kullananlar bu sıkıntıları yaşıyor mu? Spigen...
Üst Alt