gokboru9 kullanıcısının son içeriği

1. gokboru9

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Brick

kardeşim nasıl açabıldın telefonu? yanı romu senmı yükledın telefoncu mu yükledi?
  2. gokboru9

4gb ram/ 32 gb rom unlock yapmadan cın romunu yukleyebılırmıyız?

vet kardesım bende 2 hafta oldu bl acılmasını beklıyoum
  3. gokboru9

Yinede tesekkurler kardeşim ılgın ıcın MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. gokboru9

WhatsApp ayarlarında sıkıntı yok Ben bahsettiğin romu arıyorum
  5. gokboru9

yok kardesım parmak ızı sıkıntısı var ve whats app bılfırımlerı gelmıyor. unlock ıcın basvurdum yenı. edl modu harıcınde yukleyebılıecegımız bır rom varmı?
  6. gokboru9

Arkadasl merhaba. hb dan alınan 5s cıhaza unlock yapmadan cın romunu atabılıtmıyız
  7. gokboru9

Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

3. denememde yuklemeye basladı. bakalım bı kardesım nasıl
  8. gokboru9

Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

anabant surumu th20c1.9-00055 cekırdek surumu 2.18.20-perf-gbd7d8bc derleme numarası mxb448t
  9. gokboru9

kardesım denedım dun bubu da ama guncelleme paketi dogrulanamadı hatası verıyor
  10. gokboru9

suan 8.0.3.0 karalı surumu var.ıkı tane ındırdım ama hata verıyor yuklemıyor cın romlarını. edl ile ilgili lınk bulamadım ama
  11. gokboru9

a.s kardesım 3 gun once basvurdum suan bootloader kapalı.
  12. gokboru9

s.a arkadaslar. bende global romu yukşedım. fakat aynı sekılde otadan orıjınal cın romunu yukleyebılırmıyız. ve nerden bulabılırız lınkını?
  13. gokboru9

Redmi Pro En Stabil Rom Hangisi. Herkes görüş Bildirsin

tesekkur ederım kardesım
  14. gokboru9

Redmi Pro En Stabil Rom Hangisi. Herkes görüş Bildirsin

kardesım resım cektıkten sonra sol tarartan galerıye gırebılıyormusun?
  15. gokboru9

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

kardesım benım kı tam 10. gunde geldı. bıraz daha beklıyeceksın sanırım
Üst Alt