Goi09 kullanıcısının son içeriği

1. Goi09

Soru game turbo 120 fps

ya arkadaş şu altta 120 fps açılmıyor eu stabildeyim nasıl açabilirim. soğudum yeminle xiaomiden
  2. Goi09

Yardım poco f4 cihazımın işlemcisi ölmüş

poco f4 cihazımın işlemcisi ölmüş var mı sağlam telefoncu yapabilecek ?
  3. Goi09

Soru poco f4 gt açılmıyor

poco f4 gt cihaza rom yüklerken gitti bi daha açılmıyor. güç tuşuna basıyorum hard reset falan deniyorum hiç bir tepki çözümü nedir?
  4. Goi09

Uygulama Youtube pro ve revanced

düne kadar iki uygulamayıda kullanıyorum ama ağ bağlantısı yok diyo çözümü nedir?
  5. Goi09

Soru 120 fps game turbo

2 tane telefonum var 2 sinde de eu rom yüklü ama game turbo arayüzü değişik özel kısmı poco f3 stabilde yok ama f4 gt de var 2 sürümde stabil f3 de bunu nasıl aktif edebilirim
  6. Goi09

Soru display portu olmayan telefondan görüntü alma

elimde poco f3 ve f4 gt var küçük çaplı yayın yapıyorum araştırmalara göre display port yokmuş bu 2 cihazda video capture alsam taksam yinede görüntü alamaz mıyım ?
  7. Goi09

Soru poco f4 (k50 gaming)

ilgili model de mobile legends bang bang oyununun grafik ayarları ultra olan var mı varsa hangi rom
  8. Goi09

Rom Poco F4 GT Custom Rom?

poco f4 gt kullanan ve costum rom yükleyebilen var mı ?
  9. Goi09

Soru k50 gaming

k50 gaming kullanan arkadaş var mı performansı falan nasıl soğutması vs..
  10. Goi09

Rom Rom test etmek isteyen f3 için

bir rom buldum baya özelleştirilmiş bende oyunlar falan yükleyip demem için çok fazla zaman harcıyor test edip durumları bilgilendirmek isteyen gönüllü arkadaş arıyorum. rom indirme linki https://notyours.dhruvsarena.workers.dev/0:/AbhiX-ROG-EDITION-13.0.3.0(SKHCNXM)-V13-A12.zip
  11. Goi09

Soru Eu stabil arka plana alma

beyler eu stabilde mobile legends bang bang alta aldığımda oyundan atıyor ama betada bu sorun yok nasıl halledebilirim? tel poco f3
  12. Goi09

Soru poco f3 rom önerisi

poco f3 için rom önerisi ve + şeklinde yazabilecek?
  13. Goi09

Soru black shark 5

black shark 5 pro cihazı alıcam var mı yurtdışı cihaz satan
  14. Goi09

miui tabanlı oyun romu

Poco f3 için performans romu buldum miui tabanlı demek isteyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Kendim test edip linki paylaşmak isterdim ama oyunu tekrar yüklemek dert olduğu için direk linki paylaşıyorum https://androidfilehost.com/?fid=14655340768118475167
  15. Goi09

Rom game turbo son beta

son beta güncellemesinde game turbo oyun içi aktif olmuyor oyundan atıyor?
Üst Alt