GodHand kullanıcısının son içeriği

1. GodHand

Yardım Mİ 6 Fastbootta kaldı

Telefonu yeniden başlatmak istemiştim fastboot moduna girdi ve çıkaramıyorum telefonu baştan başlattım,şarjını bitirdim yine de böyle kaldı çözümü ve sebebi nedir?
  2. GodHand

Yardım Mi 6 ısınma,pil

Telefonumda 30 dk da %40 pil gidiyor hatta telefon uyarı bile veriyor.Arkaplanda çalışan en fazla 1-2 tane kullandığım uygulama var ve telefon birden aşırı ısınıyor bu şarj tüketiminin ve ısınmanın sebebi nedir?
  3. GodHand

Sohbet Kullandığınız farklı mail uygulamaları

Gmail uygulamasından sıkılan biri olarak tüm mail hesaplarını içeren bir uygulama arıyorum.
  4. GodHand

Yardım Mİ6 marka telefonum açılmıyor

Dün gece telefonumu kapatıp şarja koyarak yattım ve sabah kalktığımda telefonum açılmadı.Sadece güç tuşuna basılı tuttuğumda sağ üstte ki beyaz ışık yanıp sönüyor. Problem nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. GodHand

Sohbet Kullandığınız Android Web tarayıcısı?

Kullandığınız internet tarayıcılarımızı paylaşalım hem bilgilenelim hemde yeni şeyler keşfedelim. -DuckDuckGo
  6. GodHand

Yardım Telefonum hızlı şarj olmuyor

Mi 6 cihazım şarja ilk taktığım da hızlı şarj simgesi gösteriyor fakat 5 saniye sonra hızlı şarj simgesi kayboluyor.Bunun sebebi nedir? Not:Şarj kablom bozulduğu için şarj kablosu değiştirdim, adaptör orijinal. Samsung un orijinal hızlı şarj destekli şarj aletinde de aynı sorunu yaşıyorum.
  7. GodHand

Yardım Mi 6 virüs tespiti??

Bugün dr.web antivirüs programında bir tarama yaptım ve böyle bir şeyle karşılaştım. Android.locker.179 hakkında bir bilgisi olan varmı?
  8. GodHand

Soru Mi 6 için önerebileceğiniz romlar

İlk defa farklı bir rom kullanma kararı aldım.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
  9. GodHand

Soru Instagramda karşılaştığım garip şey.

Instagram girdiğimde böyle birşey ile karşılaştım bilgisi olan varmı?Hindistan ne alaka bilmiyorum.Bana virüs gibi geldi.
  10. GodHand

Yardım Mi 6 Pil Voltaj problemi

Telefonumu kapatıp şarja taktım ve 100 olunca şarjdan çıkarıp telefonumu açtığımda sarjmin 94 olduğunu gördüm. Pul voltajim normalde 100 iken 4.3V civarı goruyordum fakat şuan 3.9 görüyorum pilim ömrünü tamamlamışmıdır?
  11. GodHand

Soru Mi 6 için önerebileceğiniz kılıf?

https://www.kilifve.com/upload/urun/b/xiaomi-mi-6-kilif-zirhli-standli-tam-koruma-silikon-hibrit-siyah_160.jpeg?v=1 Şu an bunu kullanıyorum,telefonu gayet iyi koruyor fakat çok fazla kaba,ince ve köşeleri sert kılıf arıyorum
  12. GodHand

Linki varmi ve telefonda nasıl durduğunu atabilirmisin?
  13. GodHand

Telefonuma ince,köşeleri sert bir kılıf arıyorum,şu an kaba bir kılıf kullanıyorum ve bir yerden sonra insanı çok rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. GodHand

Yardım Mi9t siyah ekran sorunu

YouTube'dan 1080p HDR60FPS videolar açtığımda telefonun ekranı kararıyor fakat ses gelmeye devam ediyor.Youtubedan çıkış yapınca sorun düzeliyor fakat tekrar YouTube'a girip videoyu başlattığımda ekran tekrardan kararıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? NOT: Her 1080p 4k videosunda aynısı...
Üst Alt