Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu yeniden başlatmak istemiştim fastboot moduna girdi ve çıkaramıyorum telefonu baştan başlattım,şarjını bitirdim yine de böyle kaldı çözümü ve sebebi nedir?
Telefonumda 30 dk da %40 pil gidiyor hatta telefon uyarı bile veriyor.Arkaplanda çalışan en fazla 1-2 tane kullandığım uygulama var ve telefon birden aşırı ısınıyor bu şarj tüketiminin ve ısınmanın sebebi nedir?
Dün gece telefonumu kapatıp şarja koyarak yattım ve sabah kalktığımda telefonum açılmadı.Sadece güç tuşuna basılı tuttuğumda sağ üstte ki beyaz ışık yanıp sönüyor.
Problem nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mi 6 cihazım şarja ilk taktığım da hızlı şarj simgesi gösteriyor fakat 5 saniye sonra hızlı şarj simgesi kayboluyor.Bunun sebebi nedir?
Not:Şarj kablom bozulduğu için şarj kablosu değiştirdim, adaptör orijinal.
Samsung un orijinal hızlı şarj destekli şarj aletinde de aynı sorunu yaşıyorum.
https://www.kilifve.com/upload/urun/b/xiaomi-mi-6-kilif-zirhli-standli-tam-koruma-silikon-hibrit-siyah_160.jpeg?v=1
Şu an bunu kullanıyorum,telefonu gayet iyi koruyor fakat çok fazla kaba,ince ve köşeleri sert kılıf arıyorum
Telefonuma ince,köşeleri sert bir kılıf arıyorum,şu an kaba bir kılıf kullanıyorum ve bir yerden sonra insanı çok rahatsız ediyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
YouTube'dan 1080p HDR60FPS videolar açtığımda telefonun ekranı kararıyor fakat ses gelmeye devam ediyor.Youtubedan çıkış yapınca sorun düzeliyor fakat tekrar YouTube'a girip videoyu başlattığımda ekran tekrardan kararıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
NOT: Her 1080p 4k videosunda aynısı...