Godfather06 kullanıcısının son içeriği

1. Godfather06

Soru Water damage nedir ?

YouTube ve instagram videolarından gördüğüm kadarıyla telefon işlemcilerini söküp katman katman temizleme işlemi uygulanıyor.Anladığım kadarıyla eskiyen bağlantı katmanlarını temizleyip işlemciyi tekrar stabil hale getiriyorlar. Telefona ne kadar faydası var ? Bu işlemlerin zararı var mıdır ...
  2. Godfather06

Yardım Ekran kaydedici öneri?

Çoğu ekran kaydedici uygulamasını denedim.Araların da en iyisinin xiaomi nin uygulaması diyebilirim.Fakat en yüksek 20 Mbps video kalitesi sunuyor.Daha kaliteli kayıt sunan programlar var ama ses kayıt kısmında sistem seslerini sunmuyorlar.Bu sorun android 10 da çözülmüş ama android 10 kullanmak...
  3. Godfather06

Yardım Play store da bazı uygulamalar görünmüyor

eu 10.3.6.0 yüklü. Antutu yüklemeye çalıştığımda uygulama görünmüyor.Sorun sürümlemi ilgili veya android sürümü mü ?
  4. Godfather06

Yardım Android studio hata

Konuyu doğru yere açtım umarım.Bilgisayar yeni formatlandı(win 10) android studio da yazacağım kodu emülatör ile test etmek istediğimde hata veriyor.Bilgisayar şimdilik elimde değil 1-2 saat içinde alıcam o zaman görsel paylaşabilirim.Çözümü Youtube da var ama anlayarak çözmek istiyorum hatayı.
  5. Godfather06

Çözüldü Uygulamala durdurma hatasi

Telefonda Android 9 eu 11.0.4 yüklü.Dün gece magisk manager ve magiskin sürümünü bir kaç defa değiştirdim modül yükleyip sildim.Bu olaydan sonra indirdiğim uygulamalar durduruldu hatası yapıyor.Henüz hiçbir ayar değiştirmedim yeni formatlandi.
  6. Godfather06

Sohbet İnternet kullanımı

İşlerimi sadece telefondan hallettiğim zaman wifi kullanımım 90-100 gb arası oluyordu.Yurtta kaldığım zamanlar ise wifinin kötü çekim gücünden dolayı mobil kullanıyordum o ise 30 gb dan fazla oluyordu.Merak ediyorum sizin veri kullanımlarınız kaç gb ?
  7. Godfather06

Çözüldü Magisk modül sorunu

Rutin şekilde telefonu formatladiktan sonra Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™ ve Dolby atmos kuruyordum.Dün programları kurdugumda magiskte başarılı bir şekilde yüklendiği görülüyor ama telefonda bir değişiklik yok.Telefona yine format attım ama değişen bir şey olmadı sorun hâlâ aynı.
  8. Godfather06

Diğer Brick olan cihazlara yetkili hesap olmadan açabilme(denenmedi)

Program telefonu bloklayarak hesap kısmını atlamınıza yardımcı oluyor.Programın desteklediği telefonlar aşağıda zaten indirme linkinde herşey yazıyor. Xiaomi Mi 8 Lite / Mi 8 Special Edition / Mi Max 3 / Mi Max 2 (Oksijen) / Mi Max 32GB / Mi Max 64GB / Not 3, Redmi 3S (Ido) / Redmi 3W / Redmi SE...
  9. Godfather06

Yardım mi 8 miflash hatası

Cihaz da edl moddayım.Miflash 64 bit yüklü ve qualcom sürücüleri yüklü.dosya sonuna gelindi veya dosya adı dizini hatasını alıyorum.Klasör başlıklarını türkçe karakter olmayacak şekilde değiştirdim.Fastbot romunuda indirdim ne önerirsiniz ?
  10. Godfather06

Yardım yetkili hesap

Yetkili hesaba ihtiyacım var teşekkürler
  11. Godfather06

Yardım mi 8 logoda kaldı

mi 8 sadece mi logosu var android falan yok arada kapanıp logo yeniden çıkıyor.Bilgisayar telefonu görmüyor..
  12. Godfather06

Yardım mi 8 Os yok!

Twrpden wipe advanced wipedan tekrar herşeyi sildim.Ekteki MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 9.11.21 11.0.3.0 dosyayı indirip flashlayınca hata veriyor.Galiba androidide sildim.Şimdi android 9 u yükleyip eu betayı mı flaslamam gerekiyor yoksa gösterdiğim indirme bağlantısını...
  13. Godfather06

Yardım mi 8 Andorid Q Magisk ve root sorunu

Telefona android Q Miuı 11 yükledim.Magisk 20.1 yükledim.Disable dm verity ekteki dosyayı indirip twrpden flashlayınca hata veriyor. hatırladıgım kadarıyla android Q İçin doğru sürümü yükledim güncelini yani. dosya bu: StackPath
  14. Godfather06

Yardım mi 8 twrpden herşeyi sildim

twrp wipe advanced wipe dalvik data herşeyi sildim telefon sürekli yeniden başlatıyor.Nutuğa ihtiyacım yok.Baştan beri yanlış yaptığımı biliyordum lakin şu an bile yaşadığım donanım ve yazılım sıkıntılarından dolayı olay buraya kadar geldi yardımcı olursanız seinirim
  15. Godfather06

Yardım Adb topla açılınca donuyor

Driver Java ne varsa yüklüyorum sonra aşağıdaki hataları veriyor 1574300199 İnstall de erişim engellendiği nasıl düzeltirim ? Sorun bunda mi acaba
Üst Alt