Godfather06 kullanıcısının son içeriği

1. Godfather06

Yardım Cihaz sertifikalı değil

Konu inceleyiniz.
  2. Godfather06

Yardım güncelleme sonrası şifrelelen fotoğraflar

Merhaba , eğer çözüm bulan çıkmazsa ( Easeus Data Recovery Wizard) programı önerebilirim.Videolarımın çoğu kısmen kurtarılmıştı.Süreç uzun ve yorucu olabiliyor. Belgeleriniz fazlaysa, şahsen uğraşmaya pek değeceğini düşünmüyorum.
  3. Godfather06

Soru Tekno Mehmet ve tekno muaz güvenilir mi

Evet güvenilir diyebilirim
  4. Godfather06

Soru Tekno Mehmet ve tekno muaz güvenilir mi

Teknomuazdan 4 cihaz alındı. Birisinin ( redmi note 10 pro) ekranı ilk haftadan patlak verdi. Ekran değişimi yapıldı bir kaç yıldır sorunsuz kullanılıyor.2 tane poco m5 alındı. Biri full imei ve şebeke sıkıntısı verdi. Diğer m5 ise sorunsuz kullanılıyor yıllardır. Son olarak redmi note 12 pro 5...
  5. Godfather06

Rom Mi 8Şarj konusunda en iyi rom

Hocam hangi twrpyi destekliyor 9.2.27 sürümü
  6. Godfather06

Recovery [Android 10 / 9] Xiaomi Mi 8 - Twrp Tek Tuş Yükleme Aracı

Tamamdır, teşekkürler hocam
  7. Godfather06

Recovery [Android 10 / 9] Xiaomi Mi 8 - Twrp Tek Tuş Yükleme Aracı

Seshsjsjs Hocam android 10 için indirme bağlantısında sorun görünüyor kontrol eder misiniz ?
  8. Godfather06

Rehber Redmi 9A/9C/9 Yetkili Hesap Atlama / Unbrick Yapmak

Merhaba hocam.Bu şekilde mi hesap kilidini de atlayabiliyor muyuz ?
  9. Godfather06

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı ramazanlar
  10. Godfather06

Soru Mi 8 için Orjinal Batarya?

Bu site bir kaç ay önce 150 tl idi.Güvenirliği konusunda bir bilgim yok.Geçen günlerde Çin de ucuz fiyata birçok xiaomi modellerinde pil değişimi yaptılar.Haberlere göre avrupaya da gelmesi bekleniyor bu kampanyanın veyahut Zenex hocamla görüşün coronadan dolayı yoktu bu sıralar pil gelmiş olabilir.
  11. Godfather06

Soru Water damage nedir ?

hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler.Link atmak yasak diye hatırlıyorum.Bu yüzden ss atıyorum vaktiniz olunca izler misiniz herhangi bir videoyu ?
  12. Godfather06

Soru Water damage nedir ?

YouTube ve instagram videolarından gördüğüm kadarıyla telefon işlemcilerini söküp katman katman temizleme işlemi uygulanıyor.Anladığım kadarıyla eskiyen bağlantı katmanlarını temizleyip işlemciyi tekrar stabil hale getiriyorlar. Telefona ne kadar faydası var ? Bu işlemlerin zararı var mıdır ...
  13. Godfather06

Yardım Ne kadar FPS artar?

Cs go gibi oyunlar işlemciye yönelik oyunlar diye biliyorum.Bu yüzden diğer hocalarımın da dediği gibi muazzam bir şey bekleme.
  14. Godfather06

Madalya 23 Nisan 2020 100. Yıl Özel Kutlaması!

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. " Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir"
  15. Godfather06

Soru Mi 8 Miuı 11 ekran süresi

Hocam o global romdu şu an eu romdayım.Kullanmadığım uygulamaların veya bildirimine ihtiyaç duymadığım uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlıyorum.Whattsap gibi uygulamalarıda mıuı optimizasyonunda kullanıyorum.Kullanmadığım sistem uygulamalarını da kaldırıyorum.Onun dışında şu an...
Üst Alt