Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YouTube ve instagram videolarından gördüğüm kadarıyla telefon işlemcilerini söküp katman katman temizleme işlemi uygulanıyor.Anladığım kadarıyla eskiyen bağlantı katmanlarını temizleyip işlemciyi tekrar stabil hale getiriyorlar.
Telefona ne kadar faydası var ?
Bu işlemlerin zararı var mıdır ...
Çoğu ekran kaydedici uygulamasını denedim.Araların da en iyisinin xiaomi nin uygulaması diyebilirim.Fakat en yüksek 20 Mbps video kalitesi sunuyor.Daha kaliteli kayıt sunan programlar var ama ses kayıt kısmında sistem seslerini sunmuyorlar.Bu sorun android 10 da çözülmüş ama android 10 kullanmak...
Konuyu doğru yere açtım umarım.Bilgisayar yeni formatlandı(win 10) android studio da yazacağım kodu emülatör ile test etmek istediğimde hata veriyor.Bilgisayar şimdilik elimde değil 1-2 saat içinde alıcam o zaman görsel paylaşabilirim.Çözümü Youtube da var ama anlayarak çözmek istiyorum hatayı.
Telefonda Android 9 eu 11.0.4 yüklü.Dün gece magisk manager ve magiskin sürümünü bir kaç defa değiştirdim modül yükleyip sildim.Bu olaydan sonra indirdiğim uygulamalar durduruldu hatası yapıyor.Henüz hiçbir ayar değiştirmedim yeni formatlandi.
İşlerimi sadece telefondan hallettiğim zaman wifi kullanımım 90-100 gb arası oluyordu.Yurtta kaldığım zamanlar ise wifinin kötü çekim gücünden dolayı mobil kullanıyordum o ise 30 gb dan fazla oluyordu.Merak ediyorum sizin veri kullanımlarınız kaç gb ?
Rutin şekilde telefonu formatladiktan sonra Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™ ve Dolby atmos kuruyordum.Dün programları kurdugumda magiskte başarılı bir şekilde yüklendiği görülüyor ama telefonda bir değişiklik yok.Telefona yine format attım ama değişen bir şey olmadı sorun hâlâ aynı.
Program telefonu bloklayarak hesap kısmını atlamınıza yardımcı oluyor.Programın desteklediği telefonlar aşağıda zaten indirme linkinde herşey yazıyor.
Xiaomi Mi 8 Lite / Mi 8 Special Edition / Mi Max 3 / Mi Max 2 (Oksijen) / Mi Max 32GB / Mi Max 64GB / Not 3, Redmi 3S (Ido) / Redmi 3W / Redmi SE...
Cihaz da edl moddayım.Miflash 64 bit yüklü ve qualcom sürücüleri yüklü.dosya sonuna gelindi veya dosya adı dizini hatasını alıyorum.Klasör başlıklarını türkçe karakter olmayacak şekilde değiştirdim.Fastbot romunuda indirdim ne önerirsiniz ?
twrp
wipe
advanced wipe
dalvik data herşeyi sildim telefon sürekli yeniden başlatıyor.Nutuğa ihtiyacım yok.Baştan beri yanlış yaptığımı biliyordum lakin şu an bile yaşadığım donanım ve yazılım sıkıntılarından dolayı olay buraya kadar geldi yardımcı olursanız seinirim