Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , eğer çözüm bulan çıkmazsa ( Easeus Data Recovery Wizard) programı önerebilirim.Videolarımın çoğu kısmen kurtarılmıştı.Süreç uzun ve yorucu olabiliyor. Belgeleriniz fazlaysa, şahsen uğraşmaya pek değeceğini düşünmüyorum.
Teknomuazdan 4 cihaz alındı. Birisinin ( redmi note 10 pro) ekranı ilk haftadan patlak verdi. Ekran değişimi yapıldı bir kaç yıldır sorunsuz kullanılıyor.2 tane poco m5 alındı. Biri full imei ve şebeke sıkıntısı verdi. Diğer m5 ise sorunsuz kullanılıyor yıllardır. Son olarak redmi note 12 pro 5...
Bu site bir kaç ay önce 150 tl idi.Güvenirliği konusunda bir bilgim yok.Geçen günlerde Çin de ucuz fiyata birçok xiaomi modellerinde pil değişimi yaptılar.Haberlere göre avrupaya da gelmesi bekleniyor bu kampanyanın veyahut Zenex hocamla görüşün coronadan dolayı yoktu bu sıralar pil gelmiş olabilir.
YouTube ve instagram videolarından gördüğüm kadarıyla telefon işlemcilerini söküp katman katman temizleme işlemi uygulanıyor.Anladığım kadarıyla eskiyen bağlantı katmanlarını temizleyip işlemciyi tekrar stabil hale getiriyorlar.
Telefona ne kadar faydası var ?
Bu işlemlerin zararı var mıdır ...
Hocam o global romdu şu an eu romdayım.Kullanmadığım uygulamaların veya bildirimine ihtiyaç duymadığım uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlıyorum.Whattsap gibi uygulamalarıda mıuı optimizasyonunda kullanıyorum.Kullanmadığım sistem uygulamalarını da kaldırıyorum.Onun dışında şu an...