Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam galeride silinenler geri geliyor, ram kullanımı fazla 12/8 ram kullanımı var boşta 4gb kalıyoe çok saçma yani, pil olarak miui 14 çok güzel boşts pil tüketimi az ama hyperos boşta pil yiyor, aklıma gelenler bunlar şimdilik ama şuam kullandığım eea 14.0.6 hyperos tan daha iyi bunun...
Arkadaşlar telefonlar aynı biliyorsunuzdur, ben x6 ya 14.0.9 yüklemek istiyorum indirdim lakin bir sorum var. 13 pronun kamerası vs farklı ben x6 ya yğklediğimde sorun çıkar mı kod adları aynı evet ama herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?
Usta benim ilk hedefim s24 ultra, bayılıyorum samsung cihazlarına. Samsung eskisi gibi değil çok gelişti, stabilleşti ben hayranım şahsen. SD li modellerini özellikle istiyorum ama exynosta çok yol kattetti hatalarının neredeyse hepsini kapattı özellikle de mongoose çekirdeğinden vazgeçti :)...
Klimalı ortamsa hiçbir sorun olmaz zaten, ayrıca pil performansı oldukça iyi 9-10 saat ekran süresi alıyorum normal kullanımda. Lol oynarken üst üste 13 oyun oynayabiliyorum ve her otun minimum 15 max 30 dk sürüyor ortalama 22-23 dk sürüyor bu şekilde minimum 10 max 13 oyun oynayabiliyorum tek...
Dostum geçmiş olsun, ı phone 8 adamı kör eder :)). Ben x6 pro ile x6 arasında kaldım ve x6 aldım. Sebebi qualcom kullanması. Bence yeterli bir işlemci lol oynuyorum deli gibi günde 4-6 maç arası. Kasma donma yaşamadım lakin olduğum konum 37 derece bazen kasma oluşuyor sıcaklığa bağlı. Sıcak...
Arkadaşlar merhaba. Şuan hyper 1.0.9.0 kullanıyorum. Sürümde hatalar var. Mesela gece modu durup dururken devreye giriyor. Galeride sildiğim şeyler geri yükleniyor. Çok saçma durumlar can sıkıcı şeyler. Sizce temiz bir format mı atmalıyım yoksa miui 14 e dönmeli miyim? Telefon ilk miui ile...