gnydnyunus kullanıcısının son içeriği

1. gnydnyunus

Yardım Note 10 pro için en stabil rom?

Arkadaşlar şuan miui 14.0.2 kullanıyorum. Şarj tüketimi gazla ve en can sıkıcısı çok ısınıyor. Wild Rift oynarken aşırı ısınıyor fps 35 e düşüyor. Bana önerebileceğiniz en stabil global rom hangisi ?
  2. gnydnyunus

MIUI 14 60hz de animasyonlar kasıyor

Arkadaşlar merhaba. Telefonumu 60hertz de kullanmak istiyorum fakat 60 a düşürünce animasyonlar kasıyor gibi, bi kasma olayı var yani. Başına gelen var mı, genel bi sorun mu bu, yardımcı olursanız sevinirim.. Sürün 14.0.2.0
  3. gnydnyunus

Sohbet Android 10 Ne zaman Gelecek?

Arkadaşlar android 10 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?
  4. gnydnyunus

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

bu rom a google camera nasıl ekleyebilirim acaba bilgisi olan var mı ?
  5. gnydnyunus

bendede aynı sorun var baştan kurdum twrp yi gene aynı kalıyor
  6. gnydnyunus

hiç bir şekilde sim kartı aktif edemedim beyler, 8.1 e geri döndüm
  7. gnydnyunus

Yardım Mi A2 Lite ses kayıt sorunu.

Dostum GM ses kaydedici kullanıyorum herhangi bir sorun yok bende, bende 9.0 kullanıyorum. Sizin telefonunuzda yazılımsal bir problem olabilir. Sıfırlamayı deneyin.
  8. gnydnyunus

Yardım Kamera donma , resimi ikiye bölme

Dostum bu daha çok yazılımsal gibi. Donanımsal olsa lens kırık vs falan zaten bunu anlarsın. Temiz kurulum denediniz mi yada orjinal rom u indirip tekrar flash lamanızı öneririm ben
  9. gnydnyunus

Yardım Botloader kilidi açık

Önceki telefonum redmi 5 plus ı sıfır aldığım halde unlock olarak geldi. Hiçbir sorun yaşamadım hatta aksine işime geldi rom vs atarken uğraşmadım. Şuan kullandığım telefonda da açık bunun bi sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. İçiniz rahat olsun
  10. gnydnyunus

Soru Uygulamaların Arkaplanda Düzgün Çalışmaması

Ben 8.1 deyim şuan mükemmel bir stabilizesi var gerçekten, ve yanlış anlamadıysam da kamera bu sürümde daha güzel çekiyor. Otomatik güncellemeyi kapattım geliştirici seçeneklerinden gayet iyi şuan. Verilerinizi alıp geri dönmenizi tavsiye ederim şiddetle. Ram kullanımı vs. gözle görülür derecede...
  11. gnydnyunus

dostum ben bir delilik yapıp andorid 8 oreo ya dönüş yaptım memnunum şuan vallahi zamanında gelir gelmez pie ye geçmiştim ama şuan farkettim ki çok stabil bir şekilde çalışıyor oreo da gerçekten senin için problem olmayacaksa dönmeni tavsiye ederim. forumda konusu da var gayet basit bir şekilde...
  12. gnydnyunus

Satış Mi A2 Lite

En kısa zamanda ekleyeceğim. Teşekkürler
  13. gnydnyunus

Dostum aynı sorundan muzdaribim, sıfırlamayı denicem eğer faydasına görürsem size de haber veririm. Gerçekten can sıkıcı saniye geçmeden arka plandaki uygulamaya geri dönüyorum baştan başlatıyor kendini çok saçma. Eğer fayda görürsem size geri dönüş yaparım.
  14. gnydnyunus

Satış Mi A2 Lite

(Fotoğraf için özelden ulaşın, henüz çekemedim fotoğrafını)Arkadaşlar ciddi alıcılar yazsın, telefonda sadece ve sadece sağ üst köşede düşme nedeniyle oluşmuş bi ezik vardır kasası bunun haricinde tertemizdir. Mavi renktir 32/3 modelidir. Batarya çok iyi durumdadır, android 9 yüklü. Delta...
  15. gnydnyunus

Yardım Arka plan-uygulama yeniden başlıyor.

formatla düzeldi arkadaşlar, kesin çözüm ben ilk alır almaz baya yüklenip herşeyi yükleyip güncelleme yapmıştım bi kaç tane demek yapmamak gerekiyormuş aklınızda bulunsun denemeyin
Üst Alt