gnc77 kullanıcısının son içeriği

1. gnc77

Rom redmi note 9 bilgisi ve rom atma

Merhabalar herkese, migrosdan almış olduğumuz redmi note 9 telefona yapılan son güncellemeden sonra aşırı kasmaya başladı fabrika ayarlarına çevirdim yine de sorun çözülmedi, şimdi forumda bakıyorum örneğin merlin, 9t, 5g, 4g vs gibi terimler var telefonun bunlardan hangisini kapsadığını nasıl...
  2. gnc77

Soru Güncelleme sonrası ses sorunu

hocam yazdınız fakat romu geri yüklemeden önce aynı sorunu yaşayanlar varsa fikirlerini öğrenmek istediğim için sorunumu yazdım, amaç önce sorunu çözmek en son rom yüklemek.teşekkürler..
  3. gnc77

Soru Güncelleme sonrası ses sorunu

(tel redmi note 9 - 64 gb) Selamlar, bir önceki sürüme kadar herşey yolundaydı yeni sürüme güncellenince (MlUI 12.5.1.0 kararlı global sürüm) (android 11RP1A.200720.011)...
  4. gnc77

MIUI 12.5 Mi 9 - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFAMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

farkettim afedersiniz acele ile yazmıştım..teşekkür ederim bilgiler için..
  5. gnc77

MIUI 12.5 Mi 9 - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFAMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

teşekkür ederim, bl açık mı diye gerekli dosyaları indirdim bakıcam peki bl açıksa geri yükleme işlemini bir önce ki rom'u nereden yüklemeliyim? Redmi Note 9 TR yazan rom var doğrusu hangisi acaba net olamadım?
  6. gnc77

Selamlar, bir önceki sürüme kadar herşey yolundaydı yeni sürüme güncellenince (MlUI 12.5.1 kararlı global sürüm) (android 11RP1A.200720.011) telefon sesi ve hoparlör sesi yarı yarıya azaldı diyebilirim bu durum daha önce ki sony telim de de güncelleme sonrası oluşmuştu, bir önceki sürüme nasıl...
Üst Alt