Glyph kullanıcısının son içeriği

1. Glyph

Çözüldü Airdots Pro Ses Sorunu

Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim kolay gelsin iyi forumlarhandshake~~;)
  2. Glyph

Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arıyıcam ve fiyat alıcam bluetooth parçasının eğer 50-100 derse yaptırırım büyük ihtimal 200 300 derse ne gerek var kulaklığı satarım 0 nasıl olsa :D eğer fiyat hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz
  3. Glyph

Kulaklığı LG G3 ile denedim ve araya 2 duvar ve 3m mesafe olmasına rağmen sıkıntısız çalışıyor ben telefonumu suya düşürdüm ve anakart değişti bluetooth da mantıken değişmesi lazım ve böyle problemim var telefonumun garantiside var ve serviste yaptırdım bunun sorumlusu hala ben miyim acaba ?
  4. Glyph

Teşekkür ederim eğer kulaklıkta sorun yoksa tekrar yazarım buraya :)
  5. Glyph

Farklı kulaklık yok farklı telefonda denesem kulaklığı
  6. Glyph

Anladım peki servissiz bir çözümü varmıdır
  7. Glyph

Telefonun ana kartı değişmişti sanırım o bluetooth da değişmiştir
  8. Glyph

Dostum kulaklığı eşleştirdikten sonra takıyorum ya kulağıma telefonu da cebime soktuğum anda ses kesik kesik gelmeye başlıyor bana
  9. Glyph

Sanırım yurtdışı cihazı çünkü garanti belgelerinde ve kullanım kılavuzlarında Türkçeye rastlamadım sorun olur mu buradaki servislerde
  10. Glyph

Alıcıyı arıyorum Hepsiburada üzerinden almıştım fakat telefonu açmıyor iadesi değil pekala değişimi olur mu
  11. Glyph

Arkadaşlar airdots pro aldım fakat aldığıma pişman etti beni sesi mikrofonu gayet iyi güzel fakat cebime veya 50cm uzağına gidemiyorum kulaklıktan gelen ses kesilip duruyor cebime koyuyorum aynı iç cebime kulağıma yakın şekilde koyuyorum aynı elimdeyken normal çalışıyor ama cebe girince gidiyor...
  12. Glyph

Yardım Xiaomi redmi Note 7 Derinlik Efekti (Portre modu)

Son sürümü kullanıyorum şuan bir sonraki sürümü bekliyorum mıuı 11 gelcekti galiba
  13. Glyph

Yardım Xiaomi redmi Note 7 Derinlik Efekti (Portre modu)

Merhabalar öncelikle arkadaşlar bende redmi Note 7 var telefonumu suya düşürmüştüm komple ana kart değişip geldi fakat fark ettim ki portre modu olmuyor arka kamerada ön kamerada sorun yok ama arka kamerada kişinin arkayı buzlama yapmıyor 2 metre yakınında veya uzağında fark etmiyor buzlama...
Üst Alt