Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arıyıcam ve fiyat alıcam bluetooth parçasının eğer 50-100 derse yaptırırım büyük ihtimal 200 300 derse ne gerek var kulaklığı satarım 0 nasıl olsa :D eğer fiyat hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz
Kulaklığı LG G3 ile denedim ve araya 2 duvar ve 3m mesafe olmasına rağmen sıkıntısız çalışıyor ben telefonumu suya düşürdüm ve anakart değişti bluetooth da mantıken değişmesi lazım ve böyle problemim var telefonumun garantiside var ve serviste yaptırdım bunun sorumlusu hala ben miyim acaba ?
Arkadaşlar airdots pro aldım fakat aldığıma pişman etti beni sesi mikrofonu gayet iyi güzel fakat cebime veya 50cm uzağına gidemiyorum kulaklıktan gelen ses kesilip duruyor cebime koyuyorum aynı iç cebime kulağıma yakın şekilde koyuyorum aynı elimdeyken normal çalışıyor ama cebe girince gidiyor...
Merhabalar öncelikle arkadaşlar bende redmi Note 7 var telefonumu suya düşürmüştüm komple ana kart değişip geldi fakat fark ettim ki portre modu olmuyor arka kamerada ön kamerada sorun yok ama arka kamerada kişinin arkayı buzlama yapmıyor 2 metre yakınında veya uzağında fark etmiyor buzlama...