Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba elimde bl kilidi açık note 10 pro cihazım var imei repair işlemi için tool araştırdım fakat bulamadım. Evde kendim repair etmek için ücretsiz yada makul ücretli tool önerirmisiniz çünkü repair sonrası custom rom yapıcam cihazı birkaç rom deniycem tekrardan sıfırlanma olursa ekstra...
Herkese merhaba sizlere bir sorum var. Redmi note 10 pro cihaz alıcam 6gb ile 8gb arasında kaldım eğer günlük kullanımda çok bir fark olmayacaksa ekstra para harcamak istemiyorum. İnstagram google ve whatsappta görüntülü konuşma vs yapıyorum oyun pek oynamıyorum en fazla instagramdaki...
Merhaba forumda ve androidde yeni biriyim redmi note 10 pro cihaz düşünüyorum dirençsiz bir şekilde imei atılabiliyormu cihaza veya bana 5000tl bandında imei atılabilen amoled ekranı olan bir cihaz önerebilirmisiniz. Herkese teşekkür ederim