Glorious Prince kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Doa Raporu Sonucum ne anlama geliyor ?

Merhabalar geçen günlerde elektronik eşya satın aldım fakat fabrika kaynaklı arızalı olduğunu anladım iade etmek istedim fakat Doa raporu almam gerektiği söylendi raporu aldım ve raporda şunlar yazıyordu ; Yapılan incelemelerde cihaz ekranında dikey çizgi tespit edilmiştir. Bu bulgular ve...
  2. G

Çözüldü Epic Games Oyun indirme hakkında

Merhabalar bilgisayarıma epic games'den gta 5'i indirmeye başladım fakat şöyle bir sorun var bilgisayarda 120 gb gibi bir boş yer vardı ve bu halde indirmeye başladım oyun indiğinde dosyalar yüklü bir şekilde mi iniyor ( yani direk açılcak vaziyette mi ) yoksa ilk olarak oyunun kurulum dosyaları...
  3. G

Yardım Orangefox Rom kurma hakkında

Merhaba cihazımda orangefox recovery yüklü ve temiz bir şekilde yeni bir rom kurmak istiyorum rom dosyasını seçtiğimde yüklemek için kaydırma ekranına gelince altta seçenekler kısmında (unmount system before installing a zip) adında bir seçenek işaretli bu seçeneğin ne anlama geldiği hakkında ve...
  4. G

Diğer Yeni alınan laptop hakkında

Merhabalar biraz bu siteyle belki alakasız olabilir ama yine de yazmak istedim . İnternetten laptop satın aldım ve artık yeni model laptoplarda batarya kasanın içine gömülü bir şekilde geliyor .Önceden bataryası çıkan modellerde bataryayı çıkartıp prize bağlı bir şekilde bakılabiliyordu fakat bu...
Üst Alt