Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cok tesekkur ederim hocam. aramaya yazdim ama bulamadim benzer bir konu var mi diye. ben de kendim mi alsam, garantiye gonderip mi taktirsam diye dusunuyorum. garantinin bitmesine de az kaldi gerci, bitene kadar ellemiyim diyorum.
Telefonu 23 ekim 2019dan beri kullaniyorum.
Onceden galaxy note 5 kullaniyordum, onu anneme verdim. Bu telefonu kullanmak, o telefona gore daha zor bence. Telefonu kendime gore ozellestirmek biraz vakit aldi.
Telefondan sahsen ben pek memnun kalmadim.
Ekran kalitesi galaxy note 5'in daha iyiydi...
ben arada takip arada cikartiyorum hocam yapacak bisey yok :D kasasi saglam gibi geldi o yuzden cikardim, normalde kullandigim telefonlara hep dikkat ederim
hayir hocam kilif yoktu, telefon cok agir oluyor diye cikarmistim, telefon zaten kilifsiz sabun gibi kaygan oluyor on arka cam oldugu icin. telefon cebimden firladi ve banyonun eşiğine çarptı.
Abilerim oncelikle merhaba, bu forumdaki ilk konum, aranizda bulunmaktan mutluyum:$.
Redmi note 8 telefonum, ustunde koruyucu ekran oldugu halde yandan ekran cami catladi, telefon otobus camına dondu :Dbayadir boyle kullaniyorum. Benim telefonumun ekrani da ayni zamanda ghost screen yapan...