glmsr kullanıcısının son içeriği

1. glmsr

Soru Redmi note 8 ghost screen, kirik ekran ve garanti hk.

cok tesekkur ederim hocam. aramaya yazdim ama bulamadim benzer bir konu var mi diye. ben de kendim mi alsam, garantiye gonderip mi taktirsam diye dusunuyorum. garantinin bitmesine de az kaldi gerci, bitene kadar ellemiyim diyorum.
  2. glmsr

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Telefonu 23 ekim 2019dan beri kullaniyorum. Onceden galaxy note 5 kullaniyordum, onu anneme verdim. Bu telefonu kullanmak, o telefona gore daha zor bence. Telefonu kendime gore ozellestirmek biraz vakit aldi. Telefondan sahsen ben pek memnun kalmadim. Ekran kalitesi galaxy note 5'in daha iyiydi...
  3. glmsr

ben arada takip arada cikartiyorum hocam yapacak bisey yok :D kasasi saglam gibi geldi o yuzden cikardim, normalde kullandigim telefonlara hep dikkat ederim
  4. glmsr

hayir hocam kilif yoktu, telefon cok agir oluyor diye cikarmistim, telefon zaten kilifsiz sabun gibi kaygan oluyor on arka cam oldugu icin. telefon cebimden firladi ve banyonun eşiğine çarptı.
  5. glmsr

Anladim hocam tesekkur ederim. Bu ghost screen yapan ekranlarin garantiden degistirildigini duymustum bi ara ondan gelen cesaretle sordum :D
  6. glmsr

Abilerim oncelikle merhaba, bu forumdaki ilk konum, aranizda bulunmaktan mutluyum:$. Redmi note 8 telefonum, ustunde koruyucu ekran oldugu halde yandan ekran cami catladi, telefon otobus camına dondu :Dbayadir boyle kullaniyorum. Benim telefonumun ekrani da ayni zamanda ghost screen yapan...
Üst Alt