glantuk kullanıcısının son içeriği

1. glantuk

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Teşekkürler yardımlarınız için, BT kilidini maalesef açamıyorum olmuyor, niye olduğunu da anlamadım şimdilik pes ettim, ilerleyen zamanlarda artık 1628075470 Teşekkürler yardımlarınız için, BT kilidini maalesef açamıyorum olmuyor, niye olduğunu da anlamadım şimdilik pes ettim, ilerleyen...
  2. glantuk

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Xiaomi Tools – Everything you need sitesinde bulunan driverları indirip yükledim, başka yapmam gereken varımdır. İlk defa bt kilidini açacağım için acemilik de var
  3. glantuk

Ne yaptıysam olmuyor, kablo orijinal değil olabilir mi? 3 kablo denedim yine olmadı
  4. glantuk

Portun biri 3.1 bunda denemiştim, 2.0 varmı emin değilim akşama deneyeceğim teşekkür
Üst Alt