Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bi çakma kulaklık takmış bulunmuştum oda arızalıymış galiba kendi kendine şarkı değiştirdi ondan sonra yapmaya başladı telefonum ne düştü ne su filan gördü sizde nasıl başladı?
Merhaba değerli kullanıcılar.Son birkaç gündür cihazımın ses kısma tuşuna bastığımda bazen algılıyor bazen algılamıyor. Ses açmada hiç bir sorun yok. Tuşun çalışma sesinde hiç bir sorun yok. Sadece arada bir çalışmıyor. Çözümünü bilenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar telefonumla pcye bluetooth üzerinden dosya gönderip alabiliyorum fakat müzik dinlemek için bağlanmaya çalıştığımda iki cihaz da birbirini göremiyor.Neden olduğunu bilen var mı?
Bende de oluyor ara sıra en son parmak izimi silip tekrardan kaydettim fakat bi şeye dikkat et parmağını farklı yönlere çevirerek kaydettir hocam açarken de fazla bastırma parmağını hafif şekilde dokunursan kolay alıyor.Kolay gelsin
Değerli arkadaşlarım telefonum mi5 bluetooth bağlantısı yaparken diğer cihazlar tarafından görülüyor fakat bağlantı sonrası herhangi bir pc yi medya cihazı olarak kullanmak istediğimde görülmüyor ve bağlanamıyorum.Çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.