Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar miui8 romunu lg g3 d855 16gb cihazima kurdum.karsilasdigim problemler soyle 1.si sari ekrani gideremiyorum ayarlarda oyle bir secenek yok.2.si guvenlik programinda miui bilesenleri durduruldu diye hata aliyorum.3.su ses ayarlarina girdigimde en altttaki ses efekleri kulaklik...
Merhaba arkadaşlar redmi note 2 prime 32gb miui 7.1.2 kararlı kullanmaktayım.Her ne yaptıysam bir türlü root atamadım.Birsürü yöntem denedim olmadı.Bu rooma root atılmıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar umi emax mini için rom var mı ?(miui olabilir emui olabilir bu tip arayüzü olan romlardan) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar redmi note 2 prime 32gb miui 7.1.2 kararlı kullanmaktayım.Her ne yaptıysam bir türlü root atamadım.Birsürü yöntem denedim olmadı.Bu rooma root atılmıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar umi emax mini için rom var mı ?(miui olabilir emui olabilir bu tip arayüzü olan romlardan) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar redmi note 2 kullanıcısıyım.Miui v7.1.1.0 kararlı romu kullanıyorum.Diğer sık sık güncelleme alan roma geçebilirmiyim ve hangi romu önerirsiniz