gkn42 kullanıcısının son içeriği

1. gkn42

Lg g3 miui8

Merhaba arkadaslar miui8 romunu lg g3 d855 16gb cihazima kurdum.karsilasdigim problemler soyle 1.si sari ekrani gideremiyorum ayarlarda oyle bir secenek yok.2.si guvenlik programinda miui bilesenleri durduruldu diye hata aliyorum.3.su ses ayarlarina girdigimde en altttaki ses efekleri kulaklik...
  2. gkn42

Yardım Lg g3(d855) miui

Merhaba arkadaslar lg g3(d855 )32gb. cihazim var.Miui rom cok hoşuma gidiyor ve yüklemek istiyorum.Yüklemis arkadaslarim miui7 miui 8 rom nasildir sorunlar varmidir memnunmusunuz degerli goruslerinizi alirsam sevinirim.
  3. gkn42

mtk 6582 için miui rom

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı.mtk 6582 işlemcili bir telefonum var,buna herhangi bir miui rom yüklüyebilir miyim?telefon modelide önemlimi?
  4. gkn42

Yardım bylynd p8000 icin miui rom

Eyvallah sağolasın.
  5. gkn42

Aynen kardesim telefon bu
  6. gkn42

Merhaba arkadaslar Elimde bylynd p8000 mtk6752 islemcili telefon var.Bu telefona miui rom atabilirmiyim.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  7. gkn42

Soru rom değişikliği

Root yokmu derken hocam yani root yapamayızmı anlamında sormuştum. P eki nasıl yapabiliz
  8. gkn42

Soru rom değişikliği

Peki bu stabil sürümlerde root olayı yokmu hocam
  9. gkn42

Yardım redmi note 2 nasıl root atılır.

Merhaba arkadaşlar redmi note 2 prime 32gb miui 7.1.2 kararlı kullanmaktayım.Her ne yaptıysam bir türlü root atamadım.Birsürü yöntem denedim olmadı.Bu rooma root atılmıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. gkn42

emax mini rom

Merhaba arkadaşlar umi emax mini için rom var mı ?(miui olabilir emui olabilir bu tip arayüzü olan romlardan) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  11. gkn42

redmi note 2 root

Merhaba arkadaşlar redmi note 2 prime 32gb miui 7.1.2 kararlı kullanmaktayım.Her ne yaptıysam bir türlü root atamadım.Birsürü yöntem denedim olmadı.Bu rooma root atılmıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. gkn42

Yardım umi emax mini için rom

Merhaba arkadaşlar umi emax mini için rom var mı ?(miui olabilir emui olabilir bu tip arayüzü olan romlardan) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  13. gkn42

Soru rom değişikliği

Öncelikle geçmeden önce hangi rom daha iyi sizce hangisinde daha az sıkıntı var ve nasıl romu yüklerim
  14. gkn42

Soru rom değişikliği

Merhaba arkadaşlar redmi note 2 kullanıcısıyım.Miui v7.1.1.0 kararlı romu kullanıyorum.Diğer sık sık güncelleme alan roma geçebilirmiyim ve hangi romu önerirsiniz
  15. gkn42

Tv ye görüntü aktarımı

Nasıl yapıcam bunu bilgi verebilir misin ?
Üst Alt