gkn146 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım mi note10 lite cihazım çöktü yardım lütfen

Bu işlemi yapacagım yarın sayın hocam edl moda geçirdikten sonra hangi romu indirmemi önerirsiniz türkey kısmından fastboot olanımı yoksa recovery türkeymi son olarak ?
  2. G

degerli hocam arka kapagı söküp bu 2 tuşa basmammı gerekiyor tam olarak detayını nasıl bilecegim ?
  3. G

Degerli̇ hocam bu konuda nasil bi̇ yardim alabi̇li̇ri̇m yapilişi nasil yapilir fast boot i̇le yardimci olurmusun
  4. G

Merhebalar ci̇hazim önceli̇kle tr kayitli güncelleme sonrasi telefon i̇ngi̇li̇zce ye döndü daha sonra bunu türkçeye çevi̇rdi̇m telefonu yeni̇den başlattim ve bi̇rdaha açilmadi mi̇ yazisi geli̇yor ve kapaniyor telefoncuya götürdüm i̇şlemci̇ gi̇tmi̇ş dedi̇ler ama burasi küçük bi̇ryer pek...
  5. G

Yardım CİHAZIM ÇÖKTÜ LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ

evet hocam muhtelemen ondan dolayı zaten error alıyorum telefonda açılmıyor açamıyorum başka yolu varmı nasıl yapacagım yardımcı olurmusun
  6. G

Yardım CİHAZIM ÇÖKTÜ LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ

MERHEBALAR CİHAZIM ÖNCELİKLE TR KAYITLI GÜNCELLEME SONRASI TELEFON İNGİLİZCE YE DÖNDÜ DAHA SONRA BUNU TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM TELEFONU YENİDEN BAŞLATTIM VE BİRDAHA AÇILMADI Mİ YAZISI GELİYOR VE KAPANIYOR TELEFONCUYA GÖTÜRDÜM İŞLEMCİ GİTMİŞ DEDİLER AMA BURASI KÜÇÜK BİRYER PEK ANLAMIYORLAR TÜM FLASH...
Üst Alt