Gklp7690 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Hyperos Bootloader Kilidi Sorunu

Anladım hocam eyw çok teşekkür ederim
  2. G

Yaptım olmadı hocam 1730398407 Hocam bugün 31 ekim saat 19.00'da denedim Yine kota sınırına ulaşıldı hatası aldım ve bana 2 kasım yani 2 gün sonra gmt +8 zaman diliminde saat 00.00 da yani tr saatiyle saat 19.00 tekrar denememi söyledi Ama siz diyorsunuz hergün deneyin Hergün mü deneyeyim...
  3. G

Anlamadım biraz daha detaylı açar mısınız?
  4. G

Merhaba iyi günler benim telefonumun modeli redmi note 13 pro plus Mi community adlı programda hergün saat 19.00 ve sonrasında uygulamaya giriş yaparak mi community'de 30 günümü doldurdum Bugün mi community'de 32.günüm saat tam 19.00'da önyükleyici kilidini aç'a tıkladım ancak hiçbir şekilde...
  5. G

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Hocam xiaomi hesabımız mı yoksa xiaomi community hesabımız mı 30 günlük olmalı
  6. G

Yardım Pc Telefonu Görmüyor

hocam o klasörün içerisinde nasıl komut satırı işlemi başlatacam ve o komut satırını nasıl yönetici olarak çalıştıracam 1709710504 ? 1709710986 Hocam Bakın buraya çıkar demiştim ve böyle bir klasör oluşturdu ben burada nasıl yönetici olarak cmd çalıştıracam onu bilmiyorum
  7. G

hocam erişim isteği gönderdim kabul edin
  8. G

hocam dosya nerde
  9. G

anladım hocam ama malesef öyle birşey almadım bu arada dünden beri benimle uğraşıyorsunuz Allah razı olsun ne diyim
  10. G

ben hiçbir şey anlamadım hocam hangi sürücü paketlerinden bahsediyorsunuz ben size sizin verdiğiniz kodda bilgisayarımdaki tüm sürücü listesini listeleyip size atmıştım zaten bu arada bu mesajıızda verdiğiniz kodları girerek gözden kaçmış olanları sildim
  11. G

bakın hocam böyle bir hata var
  12. G

Yardım Redmi Note 12 Pro 5g (ruby) Bootloader unlock

ruby dedikleri şeyi bilmem ama benim telefonum mediatek işlemcili ve ben bu video sayesinde bootloader kilidini açmıştım bu telefonun özelliklerine baktım mediatek işlemcili diye gösteriyor yani bence açar çünkü ben böyle açmıştım
  13. G

Yardım Redmi Note 12 Pro 5g (ruby) Bootloader unlock

hocam bu videoyu izleyin ve yapın
  14. G

hocam verdiğiniz kod çalışmadı ben yine kendi yöntemimle yaptım buyrun dosya :
Üst Alt