Gklp7690 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Pc telefonu görmüyor

arkadaşlar birsürü şey denedim ama olmadı lütfen yardım edin çok sıkılmaya başladım bu durumdan
  2. G

Yardım Pc Telefonu Görmüyor

arkadaşlar telefonu pc ye bağlayınca hani algıladığına dair ses gelir ya işte o ses geliyor ama "bilgisayar"a girince telefonum gözükmüyor sürücüler falan hepsi güncel başka porta taktım telefonu da pc'yi de yeniden başlattım sürücüleri kaldır yapıp tekrar yükledim AMA... HİÇ OLMADI!
  3. G

Yardım hardbrick oldu

arkadaşlar telefonu hardbrick yapmışım nasıl düzeltileceğini az çok öğrendim diyebilirim ancak diyorlar ki yetkili hesap olması lazım edl moda alınca yoksa yazılım yükleyemezmişiz yetkili hesap sorununu nasıl çözebilirim
  4. G

Yardım lütfen bilgili olanlar baksın

arkadaşlar olay böyle ben de tam anlamadım (bootloader kilidim kapalı) ve aynı zamanda power tuşuna basınca açılan redmi yazısının sol alt tarafında bilmediğim bir yazı çıkıyor hep
  5. G

Yardım mi flash no such file directory

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIM ROM ATACAĞIM ANCAK BU HATAYI ALIYORUM BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM VE C DİSKİNE ATINCA FALAN DÜZELİYORMUŞ ANCAK DÜZELMEDİ HATTA HEM ROM DOSYASINI HEM DE Mİ FLASH TOOLU C DİSKİNE ATTIM ÖYLE DENEDİM YİİNE AYNI LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN
  6. G

Çözüldü recovery

arkadaşlar ben telefona twrp yüklemeye çalıştım ancak yüklenmedi ve şuan telefonu recovery modunda açmaya çalışıyorum ancak açmıyor yani telefonun kendi miui recovery programını da silmiş açmaya çalıştığımda siyah ekranda ve ekran hafif parlıyor ve böyle kalıyor miui recovery i nasıl tekrar...
  7. G

Yardım custom romda otomatik root

bende general mobile tablet resurrection remix os adlı bir custom rom kurdum ve otomatik rootlu bir şekilde geldi (supersu rootu geldi) şimdi romla birlikte geldiğinden dolayı supersu uygulamasından unroot yapınca bile root kalkmıyor rootu nasıl bu romdan silebilirim?
  8. G

Soru Bootloader kilidi açma

Merhabalar Benim telefonum redmi 9a Ben telefonumun bootloader kilidini süre beklemeden açmak istiyorum Nasıl açabilirim
Üst Alt