Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar telefonu pc ye bağlayınca hani algıladığına dair ses gelir ya işte o ses geliyor ama "bilgisayar"a girince telefonum gözükmüyor
sürücüler falan hepsi güncel
başka porta taktım
telefonu da pc'yi de yeniden başlattım
sürücüleri kaldır yapıp tekrar yükledim AMA...
HİÇ OLMADI!
arkadaşlar telefonu hardbrick yapmışım
nasıl düzeltileceğini az çok öğrendim diyebilirim ancak diyorlar ki yetkili hesap olması lazım edl moda alınca
yoksa yazılım yükleyemezmişiz
yetkili hesap sorununu nasıl çözebilirim
arkadaşlar olay böyle ben de tam anlamadım (bootloader kilidim kapalı)
ve aynı zamanda power tuşuna basınca açılan redmi yazısının sol alt tarafında bilmediğim bir yazı çıkıyor hep
ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIM ROM ATACAĞIM ANCAK BU HATAYI ALIYORUM
BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM VE C DİSKİNE ATINCA FALAN DÜZELİYORMUŞ ANCAK DÜZELMEDİ HATTA HEM ROM DOSYASINI HEM DE Mİ FLASH TOOLU C DİSKİNE ATTIM ÖYLE DENEDİM YİİNE AYNI
LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN
arkadaşlar ben telefona twrp yüklemeye çalıştım ancak yüklenmedi
ve şuan telefonu recovery modunda açmaya çalışıyorum ancak açmıyor yani telefonun kendi miui recovery programını da silmiş
açmaya çalıştığımda siyah ekranda ve ekran hafif parlıyor ve böyle kalıyor
miui recovery i nasıl tekrar...
bende general mobile tablet resurrection remix os adlı bir custom rom kurdum ve otomatik rootlu bir şekilde geldi (supersu rootu geldi)
şimdi romla birlikte geldiğinden dolayı supersu uygulamasından unroot yapınca bile root kalkmıyor rootu nasıl bu romdan silebilirim?