gkhnylmz8991 kullanıcısının son içeriği

1. gkhnylmz8991

Çözüldü Yurt dışı cihaz

Herkese selamlar. geçenlerde bir telefoncu elindeki yurt dışı cihazı satmak için, müşterisine aynen şöyle dedi : kayıt yapılmasına gerek yok, ilk sim yuvasına hattını tak, 4 ay dolmadan diğer sim yuvasına tak ve böylece her 4 ayın bitmesine yakın bu şekilde devam et ,imeiler kapanmaz. yani...
  2. gkhnylmz8991

Yardım redmi note 7 - ar oyunları çalıştırmıyor.

merhabalar. geçen hafta ar core destekli birkaç oyun indirdim ama hiç biri çalışmadı. google ar core yüklü. netten araştırdım konuyla alakalı birşey bulamadım. sorun ne olabilir?
  3. gkhnylmz8991

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.5 Custom Rom

linkte sorun yok hocam denedim indiriyor..
  4. gkhnylmz8991

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.5 Custom Rom

bende öyle bir sorun yok gayet stabil ve sorunsuz. sadece wifiye bağlı olduğum zaman indirme ve yükleme çok yavaş onun haricinde bir problem görmedim..
  5. gkhnylmz8991

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

hayırlı olsun. katılmayı çok isterdim ama maalesef çalıştığım sektör izin konusunda biraz sıkıntılı. sizlere bol eğlenceler hoş sohbetler. başka zaman gelebilmem dileğiyle saygılar sevgiler :)
  6. gkhnylmz8991

Mod Çağrı Günlüğü Renklendirme

üstat rom olarak sıkıntı olmadı ama rehber yine çalışmadı. twrp den format data yaparak yeniden rom yükledim anca öyle çözüldü sorun. note 6 pro kullanan arkadaşlar uzak dursun, benden söylemesi :)
  7. gkhnylmz8991

Mod Çağrı Günlüğü Renklendirme

bende biraz önce denedim. rehbere girmiyor :D tekrar rom yüklemek gerekiyor galiba :) 1559762607 asıl soru şimdi geliyor aynı romu direk mevcut olanın üzerine kursam sıkıntı olur mu ?
  8. gkhnylmz8991

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Masik P [Premium] - [MIUI v10 • V9.4.25] Custom Rom

Şimdi denedim hocam. Bende de aynı. Ama Ekran kararması yaşamadım.
  9. gkhnylmz8991

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Masik P [Premium] - [MIUI v10 • V9.4.25] Custom Rom

Hocam bende yükledim 1 kaç saat önce. Evet akıcı rom. Sadece menüde İngilizce kısımlar var. Onun haricinde gayet stabil. Artı olarak menü ve uygulamalara uygulanabilen efektler çok hoş olmuş..
  10. gkhnylmz8991

denediniz mi hocam. bende mi rom 9.4.25 custom dan geçmeyi düşünüyorum. ilk izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim. 1557403908 eline sağlık üstat.. :)
  11. gkhnylmz8991

Soru Red mi note 7 mi red mi note 7 pro mu?

note 7'yi tavsiye ederim. mi 8 lite de bir çok sorun çıktı, forumda bolca mevcut. note 7 pro bildiğim kadarıyla sadece çin ve hindistan için üretildi mi 8 se modeli gibi. global modeli olmayacak büyük ihtimalle, onun için rom konusunda çeşit bulamayabilirsiniz ve band 20 konusunu da dikkate...
  12. gkhnylmz8991

Yardım redmi not 6 pro

nevermind3452 hocama katılıyorum. Mi Flash ile Rom Yükleme ; Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Quallcom Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin.. 1 -...
  13. gkhnylmz8991

Soru Bootloeder Kilidini Açmak için Talep Verdim

hiç birşey yapmanıza gerek yok. talepten sonra zamanı gelse dahi, unlock işlemini tekrarlamazsanız kendi kendine kilit açılmaz.
  14. gkhnylmz8991

Yardım Telefon seçimi için yardım

hocam öncelikle tasarımını sevmedim mi 8 se 'nin kutu gibi keskin hatlar dikdörtgen tasarım. çentik biraz kaba duruyor ekrana göre. band 20 özelliği yok, çine özel üretildiği için ve bildiğim kadarıyla global room da yayınlanmıyor.. rom konusunda çeşit bulamazsınız gibi. snd 710 için değmez...
Üst Alt