Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Redmi Note 10 Pro 8/128 Türkiye kayıtlı cihazım var. IMEI atılmadı orijinal Türkiye cihazı ve goodix panel.
Pixel experienfce romu atacağım, pixel recovery üzerinden adb sideload ile kuruluyormuş. Bundan once efs ve modem yedeği almam gerekli mi? Cihaz kayıt dışı kalır mi? IMEI...
Arkadaşlar selam cihazım rn10pro global tr kayıtlı, pixel experience rom kuracağım ve bunun için bootloader açmak istedim. Öncelikle şu geliştirici seçeneklerine girdim ve mi kilit açma durumundan hesap ekleye bastım fakat doğrulanamad hatası verdi sürekli yani hesap ekleyin dedi. hesabım zaten...
Arkadaşlar selam,
Global Stock rom kullanmaktan gına geldi inanılmaz yoruldum sürekli kasması donmasından. PixelExperience kurmayı düşünüyorum ancak cihazın sağ çıkıp çıkamayacağından emin değilim açıkçası. Ne gibi sorunlar olabilir? Örneğin kamera çalışmaması, arama yapmaması internet sorunu...
Arkadaslar miui 14 güncellemesi sonrasında rn10 pro 8 ramli cihazımda istedigim performansı alamıyorum, animasyonlar oldukça kesintili ve akıskan degil, 120hz acık olmasına ragmen sanki cihaz donuyor gibi hissediyorum.
hard reset atmamıstım update sonrası, hard reset atmam gerekir mi?
MIUI 14 güncellemesini almak için cihazın bölgesini Almanya yaptım ve güncelledim. Güncelleme sonrasında bölgeyi tekrar Türkiye yapmam gerekli mi yoksa Almanya'da kullanırsam sorun olur mu? Ne gibi sorunlar olabilir?
Selamlar yurtiçi note 10 pro cihazım var, biraz önce bölge değiştirerek miui 14e guncelledim. Sorum ise bu şekilde güncellemek sorun yaratır mi? Bir de guncelleme sonrasi bölgeyi tekrar Türkiye seçmem gerekli mi ben Almanya seçtim böyle kalırsa ne gibi bir sorun olabilir?
Arkadaşlar selamlar, Mi 8 lite 4/64 Global cihazıma ROM atacağım, pixel experience android 12 kurmak istiyorum. Henüz hiçbir şey yapmadım telefonda yani bootloader falan hepsi kapalı root yok fastboot kurulum falan yapmadım hiç. Aşağıdaki aracı kullanarak hem bootloader açıp hem de ROM kurabilir...
merhaba
telefonum mi 8 lite dün hard reset attım fakat reset sonrasında cihaza normalde yüklü olan sistem uygulaması güncellemeleri gelmedi defalarca denedim güncellemeyi ancak gelmedi ne yapmam gerekli apk kurmak haricinde? hard reset sonrası artık hiç güncelleme almayacak mı?
bir de geçen...
Hocalarım selamlar 10K bütçem var mi11T alinir mi su anda? Nasıl bir cihaz? Dimensity kullanmasi biraz endişelendirdi beni ama gayet guclu diyorlar?
Benim için önemli olan amoled ekran ve 120hz gibi yuksek hz olmasi. Kamera batarya vs. Herseu var hoşuma gitti cihaz kullananlar önerir mi?
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 4000 ₺ bütçe ile sıfır, garantili bir Mi cihaz almak istiyorum. Redmi'ye çok sıcak bakmıyorum ama öneriniz olursa da değerlendiririm.
İyi bir kamera
Beni uzun yıllar götürecek ve kasma yapmayacak bir donanım.
Amoled ekran akıcılık açısından da 60Hz üstü olsa iyi...
Selamlar,
Cihazımda kablolu kulaküstü kulaklık kullanıyorum ve bluetooth geçmek istiyorum ancak dinlediğim müziklerde ekolayzer ile ayar yapan birisiyim ve Xiaomi'nin stok ekolayzeri çok işime yarıyor hazır profilleri ile. Ancak bluetooth kulaklıklarda bu ekolayzer çalışmıyor yalnızca...
Merhaba cihaz mi 8 Lite miui 11 . Daha önce böyle sorun yoktu direkt Google uygulaması açılıyordu. Şuanda ana ekrandanyukari kaydieinca kendi tarayicisi açılıyor. Ben direkt Google aramasına gitsin istiyorumdaha önce öyleydi. Nasıl yaparım? Teşekkürler