gkhnhs kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Aosp Rom Önerisi

AncientOS romunu denedim ve diğer AOSP romlarda aynı kullanımda en fazla 7 saat ekran süresi alırken, bu romda 9 saate yakın süre aldım ve %20 şarj daha var. Özelleştirmesi konusunda bol bir rom.
  2. G

Rom [9T/K20] Corvus OS v8.0 Tsushima [10.0] [OFFICIAL] [11.08.20]

Kameradaki filigranı nasıl kapatabilirim? Ayarlarını kurcaladım ama bulamadım.
  3. G

MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

Hattı Vodafone olup, vowifi ile arama yapabilen var mı? Arama geliyor ama arama yaptığım vakit hemen kapanıyor. (Hat, ikinci slota takılı.)
  4. G

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

K20 Pro/Mi 9T Pro ve K20/Mi 9T cihazlarına bu hafta güncelleme verilmedi.
  5. G

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Telegram grubunda böyle bir video yayınlandı.
  6. G

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Bende de desteklenmiyor (not supportted) yazıyordu. Sadece modem arayüzünden üst mesajdaki ayarları yapinca voWifi geldi.
  7. G

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Hocam, teşekkürler. Mi 9T MiuiPro 20.3.26 romu kullanıyorum. Modem Config hiçbir şekilde gözükmüyordu. VoLTE aktif iken voWifi hiçbir şekilde aktif olmadi. Ben Türknet kullanmama rağmen dediğiniz ayarları yaptim.(Ayni modemi kullaniyorum.) Wifiyi kapatip, açınca voWifi simgesi de geldi. Uçak...
  8. G

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Teşekkürler Düzeltme: Doly Atmos kurunca hiçbir şekilde ses gelmedi.Ne kulaklıktan ne hoparlörden.Dolby'i silip Viper4Android kurunca ses seviyesi düzeldi.Viper4Android uygulamasına girmemesine rağmen.
  9. G

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Xiaomi Mi 6X telefonuma EU Beta 8.12.13 Rom'unu kurdum.Kurdaktan sonra kablolu kulaklığımla aldığım ses çok düştü(En yüksek seviyede olmasına rağmen). Daha önce Çin Romu Stabil 10.0.3.0 kullanıyordum böyle bir sorunlar karşılaşmadım.Acaba ne yapabilirim?Ayarlardan bölge değiştirme kısmını da...
Üst Alt