Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AncientOS romunu denedim ve diğer AOSP romlarda aynı kullanımda en fazla 7 saat ekran süresi alırken, bu romda 9 saate yakın süre aldım ve %20 şarj daha var. Özelleştirmesi konusunda bol bir rom.
Hocam, teşekkürler. Mi 9T MiuiPro 20.3.26 romu kullanıyorum. Modem Config hiçbir şekilde gözükmüyordu. VoLTE aktif iken voWifi hiçbir şekilde aktif olmadi. Ben Türknet kullanmama rağmen dediğiniz ayarları yaptim.(Ayni modemi kullaniyorum.) Wifiyi kapatip, açınca voWifi simgesi de geldi. Uçak...
Teşekkürler
Düzeltme: Doly Atmos kurunca hiçbir şekilde ses gelmedi.Ne kulaklıktan ne hoparlörden.Dolby'i silip Viper4Android kurunca ses seviyesi düzeldi.Viper4Android uygulamasına girmemesine rağmen.
Xiaomi Mi 6X telefonuma EU Beta 8.12.13 Rom'unu kurdum.Kurdaktan sonra kablolu kulaklığımla aldığım ses çok düştü(En yüksek seviyede olmasına rağmen). Daha önce Çin Romu Stabil 10.0.3.0 kullanıyordum böyle bir sorunlar karşılaşmadım.Acaba ne yapabilirim?Ayarlardan bölge değiştirme kısmını da...