gk.gorkem kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım %10 Şarj Ses sorunu

Merhaba, şu an dotOS rom kullanıyorum, daha önce de epicrom kullanıyordum. İkisinde de şarj %10 ve altına düştüğü zaman medya, telefon görüşmesi, zil sesi gibi seslerin hiçbiri çıkmıyor. Hoparlörler kendini kapatıyor çalışmıyor gibi oluyor. Sebebi ne olabilir? Cihaz yurt dışı, üzerinde tr global...
  2. G

Rom [9T/K20][Android Q][Preview][AOSP] ionOS 2.4.b Android 10

Herkese merhaba. Bugün AOSP tabanlı Pixel Experience benzeri bir rom ile karşılaştım ve paylaşmak istedim. Genel anlamıyla bakarsak MSM Extended roma benziyor fakat hareketler, animasyonlar daha çok Pixel Experience tarzı. Aynı zamanda Google Arama, Google Mesajlar ve Pixel Launcher ile geliyor...
  3. G

Yardım Bootloader hakkında

Merhabalar, hemen konuya gireyim, mi room 9.11.14 yüklemek için cihazıma global 10 sürümünü yükledim. Cihazda evo rom vardı kaldırdıktan sonra rahat bir şekilde mi roomu yüklerim diye düşündüm fakat firmware daha yeni olduğu için yüklemeyi kabul etmedi. Bende eski sürüm firmware i almak için...
  4. G

Yardım ROM Tavsiyeleriniz

Merhaba, Mi 9T kullanıcı olarak şu an MIUI 11'den pek memnun değilim herkes gibi. Özellikle pil konusu aşırı can sıkıcı. Standart kullanıcıyım, günümün %60'ı müzik dinleyerek geçiyor. Magisk üzerinden dolby ve viper4android kullanır, spotify'da takılırım. Geri kalan zamanlarda instagram...
  5. G

Yardım Mi 9T Rom Değişimi Sonrası Hata

merhabalar, bugün evolutionx romdan miroom a geçmek için wipe yapıp daha sonrasında format data yapıp temiz kurulum yapmaya çalıştım. Daha sonra cihaz açılışında kurulum ekranı hata verdi, başka bir rom denediğimde de aynı şekilde hata verdi. Fastboot üzerinden global romu bir türlü kuramadığım...
  6. G

Soru MIUI 11 Hakkında

Merhaba, şu an MIUI 10.3.11.0 (PFJMIXM) kararlı sürümü yüklü cihazımda. İnternette dağıtımda gibi haberler görüyorum ama güncelleme yok gözüküyor cihazımda. Global sürüm sanırım yüklü olan. Globalde daha dağıtıma çıkmadı mı acaba? Bölge değiştirsem güncelleme gelir mi? Teşekkürler.
Üst Alt