gk.gorkem kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

sen burada eklenti paketi kurmaya çalışmışsın. Bundan önce FlameGapps'in kendisini kurman gerekiyor. Android 11 için; https://sourceforge.net/projects/flamegapps/files/arm64/android-11/2021-06-19/FlameGApps-11.0-basic-arm64-20210619.zip/download bu linki kullanarak indirebilirsin
  2. G

Yardım %10 Şarj Ses sorunu

Merhaba, şu an dotOS rom kullanıyorum, daha önce de epicrom kullanıyordum. İkisinde de şarj %10 ve altına düştüğü zaman medya, telefon görüşmesi, zil sesi gibi seslerin hiçbiri çıkmıyor. Hoparlörler kendini kapatıyor çalışmıyor gibi oluyor. Sebebi ne olabilir? Cihaz yurt dışı, üzerinde tr global...
  3. G

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

hocam bu romu hangi kernel ile kullandınız? arrow üzerine stormbreaker v4 kursam sorunsuz çalışır dimi? bir de oyun vs uğraşmıyorum. film ve video ve sosyal medya dışında pek kullanmıyorum cihazı. Yani benim için önemli olan kısım ekran süresi ve kaç gün dayandığı. Bunlar göz önünde...
  4. G

Yardım Video İzlerken Durum Çubuğunun Kaybolmaması

eğer bu şekilde olmuyorsa tam ekran uygulamalarından kullandığın uygulamayı seçerek kullanmayı deneyebilirsin.
  5. G

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Pil konusunda miui 12, 11e göre berbat durumda bence. Android sistemi hala gereksiz şekilde pil tüketiyor. Kontrol merkezi, gelişmiş izin yönetimi ve ekran içinde ekranın geliştirilmesi dışında ben de açıkçası iyi şeyler görmedim. Daha 12 kullanmak için erken bence. Android 11 ile geldiği zaman...
  6. G

O özelleştirme tamamen bana ait. Kullandığım substratum temadan dolayı öyle gözüküyor. Siz de kendinize uygun android 10 uyumlu substratum indirerek (sadece aosp romlarda) istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eskiden de xposed kullanarak bazı uygulamalar ile simge yerleri ve tipleri...
  7. G

Rom [9T/K20] Corvus OS v8.0 Tsushima [10.0] [OFFICIAL] [11.08.20]

Gayet temiz ve stabil. Tavsiye ederim. Arian Kernel kullanıyorum.
  8. G

Corvus ROM - İlk şarj döngüsü - Spotify kullanımımın tamamı Bluetooth ses sistemine bağlanarak.
  9. G

Pixel experience Android 10 Unofficial Beta 21.03
  10. G

Rom [9T/K20][Android Q][Preview][AOSP] ionOS 2.4.b Android 10

21 Mart güncellemesi konuya eklendi. Changelog eklendi.
  11. G

Rom [9T/K20][Android Q]RevOS AOSP Rom

Böyle bir şeyden bahsediyorsanız var hocam. Ayarlar - Uygulamalar ve Bildirimler - Seçtiğiniz Uygulama - Pil - Arka Plan Kısıtlaması (Kısıtlı)
  12. G

Kamera sorunu bende de vardı anxcamera sitesinden vendor vs yükleyince düzelmişti.
  13. G

Hocam aslında kurulur, önemli olan dolby için kurduğumuz audio compatibility patch ile yükleme adımları farklı oluyor. Bu akşam vaktim olursa paylaşım yaparım yükleme adımlarını. Bu arada bildirim sesleri de etkilenmiyor.
  14. G

Rom [9T/K20][OFFICIAL] Aosip DerpFest [10/AOSP]

Güncelleme yayınlandı. 8 Mart 2020. Changelog bulursam ekleyeceğim. Sourceforge
  15. G

Rom [9T/K20][Android Q][Preview][AOSP] ionOS 2.4.b Android 10

Teşekkürler, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Üst Alt