Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgilendirmek için yazıyorum. Cihaz Redmi Note 8 Snapdragon. Xiaomi.eu MIUI 12.5.4.0 Android 11 Rom'u kurulu cihazda. Modülün son sürümünü indirdim Magisk üzerinden kurdum. İlk restart'ta sorunsuz çalıştı. Gayet güzel bi modül. Özellikle kulaklık profillerinden kendi kulaklığınızın modelini...
Redmi Note 8 cihaza Xiaomi.eu MIUI 13 Stable ROM kurmak istiyorum. Şu an telefonda Xiaomi.eu MIUI 12.5 Stable ROM kurulu.
Telefonu Günceller gibi TWRP'den kurulum yapabilir miyim? Yoksa temiz kurulum mu yapmam gerekli?
Güncellemeyi yaptım başarılı oldu.
SafetyNet'te herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
12.5.2 sürümünden 12.5.4 sürümüne güncellendi. 12.5.2 sürümündeki yaşadığım sorunlar düzelmiş. Arayüzde önceki sürüme göre ciddi derecede hızlanma ve akıcılık artışı var.
Magisk'i yükledikten sonra DMVerity'i de...
Cihaz Redmi Note 8 Snapdragon işlemcisi olan versiyon. Cihazda Xiaomi.eu 12.5.2 Stabil ROM yüklü ayrıca Magisk Root var ve 2-3 tane modül yüklü.
Forumda Root'lu cihazı güncellemeyle ilgili bir konuyu gördüm ama sorumun cevabını orada bulamadım.
1. Sorum:
TWRP'den güncel ROM'un dosyasını...
Forumdaki FDE.AI ile ilgili diğer konulara baktığımda çoğu konuda modülün telefonlara zarar verdiği söylenmiş. Hatta bundan dolayı Magisk'in uygulamasından modül listesinden kaldırılmış. Bence siz gene de dikkat edin başınıza büyük sorunlar çıkarmasın.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Xiaomi.eu Lite 12.5 ROM'u yüklüydü. Magisk üzerinden FDE.AI flashlayınca Magisk Root gitti. Defalarca flashladım gene gelmedi. Miflash ile Fastboot Stock Rom yükledim. Sonra Xiaomi.eu 12.5 Custom rom yükledim. Magisk'i tekrar yükledim. Telefon açılıp baktığımda sorun...
Redmi Note 8 telefonuma Xiaomi.eu 12.5 Custom rom yükledim ardından root attım. İlk başta Safety.net te sorun yok gözüküyordu. Bir kaç gün sonra tekrar kontrol ettiğimde safety.net güvenli değil gözüküyordu. Ben de MiFlash yardımıyla stock rom yükledim ve root atmadım. Daha sonra WhatsApp kurdum...