gince kullanıcısının son içeriği

1. gince

Yardım İkinci sim görüşme kaydı

Herkese selamlar. Kullandığım cihaz Mi 8 6/128 rom üzerinde gelen miui global versiyon. Soruma gelecek olursak. Aynı anda iki sim kart kullanıyorum. Tüm aramaları kayıt altına alıyorum. Yani görüşmeler kayıt ediliyor. Bu özellik işime yarıyor. Sim1 deki kart kendi hattım. Sim2 deki kart şirket...
  2. gince

Yardım Etkin Cihaz Yok

Arkadaşlar herkese merhaba. Tüm aramalarıma rağmen detaylı bir anlatım ve sonuca ulaşamadım. Sorunum şu: Kimsenin başına gelmesini istemem ama diyelim ki telefon çalındı veya kayboldu. Bu durumda Google Play Telefonu bul özelliği ile telefonu uzaktan kilitleme silme gibi işlemler...
  3. gince

Çözüldü Kutudan garanti belgesi çıkmadı, ürünün garantisi olur mu ?

İmei numaraların görünüyor. Kapatmanızı öneririm.
  4. gince

Çözüldü Kutudan garanti belgesi çıkmadı, ürünün garantisi olur mu ?

Alınan bir ürünün faturası garanti belgesi yerine geçmektedir. Kafanız rahat olsun.
  5. gince

Sohbet Mi 8 Beyaz Ekran

Sırf merakımdan denedim ama benim telefonda dediğiniz olay olmadı. Sanırım sizin kullandığınız romdan ya da cihazınızda bir problem var.
  6. gince

Yardım Mıuı 11 güncellemesinden sonra oluşan sorunlar

Aslında bu dediğinizi yapmamaya çalışıyorum ama alışkanlık işte. eve varır varmaz şarja takıp yüzde 80 üstünde şarjdan çıkartıp öyle yatmak gerekiyor ama bunu nedense hep unutuyoruz. :)
  7. gince

Yardım Mıuı 11 güncellemesinden sonra oluşan sorunlar

Benim cihazımda bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum. Aksine şarj konusunda gayet memnunum. bende wifi ve saatimden dolayı bluetooth hep açık. Önceden gece yatarken şarja takar sabaha karşı uyandığımda teli şarjdan çektiğimde yüzde 10a yakın şarj giderdi. Şimdi ise nerdeyse hiç gitmiyor desem...
  8. gince

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Ayarlar dark modu kapattınız mı? Belki ordan yapıyordur. Edit: aynen karanlık modu kapatırsan beyaz oluyor.
  9. gince

İpucu Xiaomi Cihazınızı Hızlandıracak 4 Yöntem

26 dk. Önce kayıt oldun ve bu mesajı mı yazdın. Dolu bilgiler paylaş bizde bilgilenelim. Yoksa yorum kalabalıklığı yapma. Belki bilmeyen vardır.
  10. gince

Sohbet Microsoft launcher

Ben geçen win10 kurarken hotmail hesabımla kurayım dedim. Orda telefonu bağlamak ister misin diye sordu. Eh bir deneyelim bakalım dedim. Maceram 5dk sürdü. Bana hitap etmedi şahsen.
  11. gince

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Vodafone hattı var bende. Telefon orjinal hiçbirşey ile oynamadım. Uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum arkadaşın verdiği yerdeki ayarlar açık. Önceki telim iphone 7 idi. Orda açık olduğundan belki kullanıyorum. Siz bir de hattınızı başka bşr cihaza takın volte açılacak mı
  12. gince

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Benim cihaz mi8 ve volte aktif durumda.
  13. gince

Sohbet goz ameliyati

Merhaba. Ben 2007 yılında miyop ve bir yıl sonra astigmat ameliyatı oldum. O tarihe kadar 4 numara gözlükle dolaşıyordum. Sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. Gece uyandığında gözlük araman, film izlerken yatıp uzanamamam, soğuk havalarda gözlüğün buğulanması, sıcak havalarda güneş gözlüğü...
  14. gince

Sohbet Share me ( mi drop)

Valla ben o gün linux mint cihazda denemiştim. Sendekinin 1/4 kadarıydı. Sanırım işletim sistemi ile akakalı. Şimdi sistemim ubuntu onda deneyecem bakalım ne kadar olcak.
  15. gince

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Bugüne kadar sahip olduğum telefonları kvk garantisi ile aldım. Hani bana daha işini nilen servis gibi geliyor. Sonuçta yılların firması.
Üst Alt