Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlış bilgiymiş hocam....
normal Türkiye faturalı cihaz.
ve datayı kurtarmak istiyoruz. temas kurdugum bikaç üstat zor vs dedi.
bilgiğiniz iyi biri var mı?
hocam normalde imei işlemi yapılmıştı telefona ama yanlışlıkla yapılmaması gereken güncelleme vb yapılmış sanırım ve imei gitmiş evet . ama aslında bootloader kilidi hala açık olmalı değil mi? öyle gibi görünmüyor. anlamanın yolu var mı?
1741908614
hocam kilit bi kere açılınca hep açık...
Redmi Note 11 Pro (4G)
görseldeki gibi:
*miui ekranında takılı kalıyor açılmıyor.
*göreceğiniz gibi orjinal recoverysine girebiliyor.
*fastboot ekranı da böyle açılabiliyor.
Yani hardbrick değil aslında. kurtarılabilir sanırım.
Ama şu da var: İçindeki media dataları benim için telefondan...
Hocam oyun oynamak için mesela xiaomi'lerin Hiçbirinde mi yok en üst modellerinde de mi yok
1738444978
Kablosuz bağlantılarla lag oluyor hocam.
Hiçbiri Tam zamanlı olarak ekranı gösteremiyor mesela araba yarışı oynayacağız telefonu sağa sola çevirerek direksiyonmuş gibi oynarken televizyondan...
merhaba,
hdmi typec kablom var yeni . Görüntü aktarımı için kullanacaktım telefondan TV'ye.
Bu telefona takıp, tv ye taktım ama hiçbirşey olmadı.
başka bişiy yapmam gerekiyor mu ?
hocam 14 çok yüksek bir sürümmüş, genelde eski cihazlarda en üst sürüme yükseltmek biraz sıkıntılı oluyor diye düşünüyordum da ben. sanki o cihazları yavaşlatıyor gibi. Cihazın piyasaya çıkışından sonra 1 yıllık üsrümler genelde optmium oluyor gibi bi bakışım vardı yanlış olabilir.
14.0.8 tam...
Merhabalar,
3 adet aldım ,
1 hafta önce unlock başvurusu yaptım ve şu an açıldı. Şimdi birr üstata işini gördüreceğim, tek sim yazılımsal olarak sıfır sorunla çözülebiliyor diye biliyorum.
Anne-baba kullanacağı için en Stabil EU ROM sürüm hangisidir? hız özellik vs değil stabilite arıyorum...
aynen öyle hocam, üyenin soru dağıldı )))
, zaten yurt dışı online siparişle telefon getirme olayının olmadığının bilindiğini düşündüğüm için kısa kesmiştim.
Dubaide kaldığım yere amazom.ae getiriyor kolayca.
yani.işte New York'tayım,
amazon.com'dan şunu alıcam demek gibi.
Aslında bu fiyata...
Yok arkadaşlar konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama Online olarak Sipariş geçmekten bahsetmiyorum hiçbir telefon gümrükten geçmez öyle.
Ben kendim gelirken getireceğim dubaideyim şu anda
1699525374
O model eski alınmaz diyen arkadaşlardan o zaman alternatif model bekliyorum bu Hadi 3.900...
hocam dubaideyim gelirken getireceğim .
aynı fiyata redmi 12 de var yeni model ama donanım olarak bunun çok gerisinde .
ama seri olarak tabi biri 10 digeri 12 ve ayrıca
biri redmi digeri redmi note.
stabilite ,çekmeme vb sorunları yok değil mi hocam ?
1699521426
ben olsam almam diyen arkadaşlar, benzer fiyata alternatiflerini yazarsa memnun olurum.
yurtdışı olur.
Amoled ekranlı Snapdragon 732g seviyesinde,
1/1,5" arka kamera sensörlü ois ve 4k lı.
olacak şekilde.
hadi az daha bütçeli...
merhaba
dubaiden gelirken getireceğim amazon dubai sitesinden. hatta birkaç tane alayım diyorum.
Model tam olarak budur degil mi? Hala alınır mı eski model de olsa? SAtıcı amazonun kendisi sıfır cihaz.
https://www.amazon.ae/gp/product/B08Y8QDL32?th=1