gimmeluck kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru sıfırı 3900 tl ye hala alınır mı ?

merhaba dubaiden gelirken getireceğim amazon dubai sitesinden. hatta birkaç tane alayım diyorum. Model tam olarak budur degil mi? Hala alınır mı eski model de olsa? SAtıcı amazonun kendisi sıfır cihaz. https://www.amazon.ae/gp/product/B08Y8QDL32?th=1
  2. G

Yardım google arama ve google rehber İşkencesi

merhaba, EU romlardan sonra bir türlü oturtaamadım, siz rahat kulalnabiliyor musunuz? nasıl kurtulabilirim? EU rrom yok tamam, ama arama ve rehber için EU daki gibi olan bir uygulama nasıl yüklerim? 1658671266 hatta şu anda gogole rehber, buluttan aldı tel noları , ama kişilerdeki fotoları...
  3. G

Rom EU rom

Arkadaşlar eu sitesinde bu model için Rom bulamıyorum stabil veya develop ben mi yanlış arıyorum
  4. G

Rom son tavsiye

merhaba, 1 yıl sonra yine foruma grldim, cihazı sıfırlayıp yeni. birşeyler kurayım diye şu anda yurtdışı cihazı android 11 miui 12.5.5 var şu anda. Geçen sene güncellemelerden pek öemnun degildi genelde forum, miui 11e geri mi dönmeli yoksa artık şu var bunu flashla mı dersiniz? 1649459257...
  5. G

Haber son betalarda durum.. neden böyle anlamadım tabi

Bu download sayıları neden birden patlamış? o betların ne özelliği var? drunk~~
  6. G

Soru EU Rom Varmı?

xiaomi.eu sitesinde bu model için EU rom göremedim, ben mi bulamadım? imei sorunu olmadıgından yurtdışından gelirken alacaktım, ama EU roma cok alıstık, o olmazsa üzer.
  7. G

Soru bu nedir? eis den farkı nedir

1624347969 Eis çalışma mantığını biliyoruz, daha dar bir görünyü genişliği sunuyor o kırptı kenarları da videoyu daha sabit bir görüntü haline getirmek için kullanıyor,, ama bunu gerçek zamanlı yapmak zor, dikkat ederseniz görüntüde yer yer bulanıklaşma olabiliyor vsvs.. Eis ayarını...
  8. G

Soru 90hz veya 120 hz pili ne kadar yer?

hiç oyun oynanmayacak cihazda. ama normal multimedia ve sosyal medya kullanımında sürekli 120hz olarak kullanabilir miyim? ( veya 90hz ?) ve bu pili 60hz kullanıma göre % kaç daha fazla yer? mesela %50 mi?
  9. G

Soru model seçemedim

merhaba dubaiden gelirken orta siklet bir tel lacagım ve şu anda imei problemi nedeniyle 3 model arasındayım; ( eşime alacagım bende mi note 10 var) işlemci önmeli degil oyun oynanmayacak SD 7*** yeterli olur. caemra önemli. mi note 10s -- camerası çöp kanaatindeyim. amoled ekranı ve ince...
  10. G

Soru ROM ve camera

merhabai yurtdışından gettirmeyi düşünüyorum gelirken, imei tamiri de yapılabiliyor diye model çeşidimiz kalmadı seçmek için. ilk incelemelerimde 2 nokta- sroum vardı; EU sitesine baktım, ** POCO olması nedneiyle mi Android10a mahkum edilmiş? o kadar eksi telefon degil android 11 cıkmaması...
  11. G

Soru Parafcard mobil ödeme

MErhaba Root olayını akbank , bonus vb Root hider ile gizledim ?! sanırım çünkü çalıştı veya onlar problem yapmadı, ama aynı yöntem parafcard işlemiyor. mobil ödemeyi tıklayınca uyarı verip kabul etmiyor. sizde de öyle mi? ekran böyle;
  12. G

Soru Neden Poco x3 Değil de Redmi Note 10 ? - ibre M3 PRO ya kaydı

Merhaba sizin için kolay Benim için zor bir soru ,acil kısaca bilgi almak istiyorum arkadaşlar. Ben 10 yıldır xiaomi kullanıyorum imei vb çeşitli işlemler yapmayı da biliyorum Telefonda yani konulara hakimim. Tek bilmediğim bu Poco serisinin ne olduğu! xiaomi ekolojik ürün filan mıdır? hani...
  13. G

Soru POCO nedir arkadaşlar? redmi note 10 mu pocox3 mu

Merhaba sizin için kolay Benim için zor bir soru ,acil kısaca bilgi almak istiyorum arkadaşlar. Ben 10 yıldır xiaomi kullanıyorum imei vb çeşitli işlemler yapmayı da biliyorum Telefonda yani konulara hakimim. Tek bilmediğim bu Poco serisinin ne olduğu! xiaomi ekolojik ürün filan mıdır? hani...
  14. G

Soru 3 yıl sonra hangi ROM? yeni romda camera daha mı zayıf bilerek?

malum eski telefon, aldıgımdan beri ilk defa yeni rom atacagım. olayları biliyorum xiaomi.eu_multi_MINote3_V12.0.1.0.PCHCNXM_v12-9.zip en son stabil bu cıkmıs. herhalde bunu yükleyecegiz di mi arkadaşlar? yoksa staibli bıurak su betayı yükle der misiniz? Eşim telefondan hala memnun ama...
  15. G

Soru xiaomi 12.5 stabil

arkadaşkar 12.5 çıktı dediler, neden konusu yok? bu tel az tutulmuş baya galiba.. xiaomi.eu da baktım var sanki ama bize uygun mu emin olamadım. konutyu gormeyince iyice kıllandım.
Üst Alt