GildorAmandil kullanıcısının son içeriği

1. G

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Çok teşekkürler hocam,sıkıntısız,hızlı bir şekilde yeni romu kurdum sayenizde.Eu betanın bildirim sorunundan kurtulmuş oldum.
  2. G

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Eyvallah hocam cevap için.Eu beta 9.6.5 yüklü şuan.. bu haliyle ,indirdiğim romu tel hafızasına attıktan sonra twrp den wipe işlemlerini yapıp(data hariç),hiç çıkmadan romu kurucam değil mi? twrp gitmiş olucak arkasından yeniden twrp kurucam sanırım..
  3. G

Selamlar hocam, eu rom bildirim sorunları telefondan soğutacak neredeyse... Bahsettiğiniz romu yüklemek istiyorum.Sitesinde telefon modelini seçtikten sonra rom oluşturma sayfası geliyor ve isteğe göre özellik ekle çıkar şeklinde devam ediyor..Yapmamız gereken bu mudur yoksa direk hazır bir rom...
  4. G

Soru En stabil rom hangisi - Mi 8 Se

Eu beta kullanıyorum ama memnun değilim.. Hee güncellemede birşeyler gidiyor telefondan. Bildirim sorunu var.. Bildirimler bazen sesli uyarı veriyor bazen hiç vermiyor çözemedim. Bu diğer romları denemek istiyorum. Denemek için twrp den direk flas lamak yetiyor mu? Geri dönmek istersem sorunla...
  5. G

Yardım Mi8 Se Mesajlaşma Çalışmıyor.

Bende de aynısı oldu.. Güncellemeden sonra şebeke gidince eski sürüme geri döndüm ve aynı aynı sorunu yaşadım..Yeni romdaki Şebeke sorunu ile ilgili konularda anlatılanları yaparak yeni sürüme tekrar güncelleyerek sorun ortadan kalktı..
  6. G

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

9.6.5 e güncelledim. Her güncelleme de wifi çekim gücü biraz daha düştü. 9.6.5 le iyice düştü. Eskiden full çeken yerde artık 1 çizgi çekim gücü var.. Diğer güncelleyenlerin çekim gücü ne durumda bilgi verir misiniz?
  7. G

Diğer Mİ 8 SE Yeni Beta şebeke problemi çözümü

9.5.16 u çıkartın zipten ya da çıkarmadan içindekilere erişip içindeki dosyayı alın.. zipten hiç çıkarılmamış 9.5.30 içine atın..değiştirilsin mi onayına ok deyin... zipten çıkarıp yeniden zipleme ile çok fazla sorun yaşayan olmuş..ben de yaşadım..romu kurmadı hata verdi. çıkarmadan yaptığımda...
  8. G

ilk mesajdaki önermeyi zipten çıkarıp dosyayı değiştirip yeniden zipleyerek değil zipten çıkarmadan değiştirin sorun yaşamadan halloluyor...
  9. G

9.5.30 a güncelleme sonrasında şebeke gitti..Ben de 9.5.16 ya geri döndüm..şebeke geldi ama bu defa mesajlaşma programında hata alıyorum.açılmıyor hiç..başka mesajlaşma programları indirdim hiçbiri çalışmadı...Yeniden 9.5.30 a geçtim mesajlaşma çalıştı ama onda da şebeke yok bildiğiniz...
Üst Alt