Giftrealxs kullanıcısının son içeriği

1. G

Çözüldü Mtz.zip dosyası

Miui12 mtz uzantılı tema indiriyorum fakat zip olarak indiriyor. Klasöre çıkartıyorum ama dosyalar cikiyor, bunu temalar kısmına nasıl yüklüyebilirim
  2. G

Kernel kernel önerisi

Günaydın MIUI ailesi Redmi note 8 revos rom kullanıyorum daha hızlı & daha akıcı olmasını istiyorum bu nedenle kernel arayışına çıktım :) tüm önerileri bekliyorum.
  3. G

Yardım Twrp modundan çıkmama sorunu

İyi forumlar Redmi n8 telefonuma masik 14 romunu yükledim fakat reboot attıktan sonra hep twrp moduna attı beni bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz? telefona şuan global romu flashladım açılmadığı için, yanlış twrp mi yüklüyorum veya rom yükleme adımlarını mı yanlış yapıyorum pek anlamıyorum zaten
  4. G

Soru kernel nasıl yüklenir?

miui12 eu kullanıyorum fakat biraz donmalar oluyor. Bir konuda verdiği kerneli yüklersem sıkıntılar giderilirmiş ama yüklemeyi pek bilmiyorum yardımcı olabilecek var ise yorum atabilir mi
  5. G

Yardım Redmi note 8 acılmıyor

Mıuı12 beta romunu zip olarak twrpden yükledim reboot attıgımda hep twrp ekranına geliyorum sebebi nedir? Romu hatalı mı yüklüyorum
  6. G

Çözüldü Redmi note 8 acılmıyor

Mıuı12 beta romunu zip olarak twrpden yükledim reboot attıgımda hep twrp ekranına geliyorum sebebi nedir? Romu hatalı mı yüklüyorum
  7. G

Yardım redmi note 8 acılmıyor

yanlışlıkla twrp'den herşeyi sildim . hindistan romunu flashlıyorum telefon yine açılmıyor flashlarken package_extract_file took 00s yazıoyr yardımcı olırumsunz
  8. G

Yardım Simgelerin ekran dışında kalması

Redmi note 8 kullanıyorum format attıktan sonra şarj işareti ve solda bulunan saat biraz ekranın dışına çıkmış sebebi ve çözümü nedir
  9. G

Yardım Sourgeforce indirme

Şu siteden bir türlü rom indiremiyorum nasıl indiriliyor yardımcı olurmusunuz
  10. G

Yardım Ekranda çizgi sorunu

Amazon sitesinden 2 adet note 8 pro aldım birinin ekranında mavi ince bir çizgi boydan boya var , bazıları yazılımsal diyor . Sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  11. G

Soru Magisk manager eklentileri

Telefona twrp yükledim , birçok eklentileri var magiskin burdan hangisini indirirsem güç tuşuna twrp moduna hızlı bir şekilde geçme tuşu koyabilirim ve işe yarar eklentileri yazar mısınız
  12. G

Yardım the system has ben destroyed

the system has ben destroyed hatası alıyorum . telefon hiç açılmıyor sadece bu hatayı alıyorum yardımcı olruumsunuz
  13. G

Çözüldü Twrp kalıcı olmuyor

Herkese iyi forumlar Redmi note 8 cihazıma Hindistan romu yüklemek istedim fakat üst üste sorunlar ile karşılaştım yaptıklarımı ve sorunları teker teker aşağıda yazıcam 1: xiaomitool V2 ile bootloader kilidimi başarılı ile açtım 2: forumda redmi 8 için bulunan twrp programını kullanarak...
Üst Alt