Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar 2 gün önce xiaomi telefon uygulamalarını kullanabilmek için miui 14 Endonezya rom yükledim ama sadece mesajlar uygulamasının geldiğini telefon uygulamasının google telefon uygulaması olarak kaldığını gördüm sonra Endonezya hyperOS işletim sistemine gectim fastboot yoluyla...
Dün redmi Note 10 Pro india telefona Endonezya rom yükledim (fastboot)
Tüm kamera modlarını denedim hepsinde hafif Sarı veya yeşil tarzında bir renk var.
Sadece geniş açıdayken düzgün çekiyor geri kalanları 64 megapiksel, normal kamera ve 2x bunlar resimdeki gibi çekiyor onun dışında ön kamera...
Redmi Note 10 Pro (İndia) 6/128
İmei repair yapıldı fakat ben endonezya rom yüklemek istiyorum, normalde imei uçmaz diye biliyorum ama emin olmak için soruyorum.
Bu telefona Mi Flash Tool ile fastboot rom yüklemek bir sorun teşkil eder mi ?
Merhaba yaklaşık 1 ay önce parmak izi kilidini kullanıyordum.
Geçenlerde telefon kilidini kaldırdım ve kaldırdığım gibi parmak izi ayarlardan kayboldu.
İlk başta dert etmedim yeniden başlatırım, rom atarım veya sıfırlarım düzelir dedim ama düzelmedi ne yaptıysam.
Persist dosyası da attım miui...
Merhaba arkadaşlar bugün sabah bana miui 12 Güncellemesi geldi ve güncelledim baya güzel oldu ama asıl sormak istediğim şey super walpaper özelliğini nasıl kullanacağım aradim ama bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen
(Beğendiğim için de birkaç ss atmak istedim)
Merhaba Arkadaşlar internette çok araştırdım her şeyi denedim unofficial yollar hariç ama bir türlü Play Store Sertifika sorununu çözemedim bu sorun çözülürse herhalde Netflix indirme ve HD izleme sorunu da ortadan kalkacak
Merhaba arkadaşlar netflix için bugün telefonumu android 10 sürümüne yükselttim.
Yama notlarında netflix ten bahsediyordu ama halen netflix de HD izleyemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba Arkadaşlar Mi8 se telefonuma Android 10 Güncellemesi Gelmişti neyse güncelledim falan sonra telefon açıldı şebeke yok.
Daha sonra büyük bir hata yaptım mitool yazılımı üzerinden en son officiall (china) mi8se romunu yükledim.
Alttan clean.all seçeneğini seçmeyi unuttum default olarak...