Ghaneli kullanıcısının son içeriği

1. G

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.208.0 A15

Bu nedir nasıldır bunun hakkında forumda bilgi sayfa açar mısınız
  2. G

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.208.0 A15

Hangi rom u kullanıyorsunuz
  3. G

Rom POCO X3 Pro LineageOS A15 (nightly)

karşıdan gelen sesin gelmeme sorunu halen devam ediyor
  4. G

https://wiki.lineageos.org/gapps/ Buradaki gaps ı yüklesem sertifika sorununu çözülür mü?
  5. G

MindTheGapps-15.0.0-arm64-20250214_082511 Bu gaps ı yüklesem sertifika sorununu halledebilirmiyim? 1753225284 MindTheGapps-15.0.0-arm64-20250214_082511 Bu gaps ı yüklesem sertifika sorununu halledebilirmiyim? https://wiki.lineageos.org/gapps/ Poco X3 pro ARM mi yoksa ARM64 mü? njlos53
  6. G

Şu Google sertifika sorununu çözebilen var mı?
  7. G

Aynısı oluyor bence bu büyük bir sorun Tekrar dalvic wipe yaptım tekrar yükledim umarım sorun çözülmüştür
  8. G

Sormak istediğim Yeni room yüklediğinde Karnelde otomatik değişiyor mu
  9. G

njlos53 Telefonumda arama ve konuşma sorunu vardı. Karşı taraf beni arıyor, ben onu, o beni duyamıyordu. Bunun için önce hoperlörü " On " yapıyor, ardından hemen " Off " yapıyordum, sorunu böyle çözüyor, arayanla kulaktan ancak böyle konuşabiliyordum.... LineageOs' un 13.07.2025 tarihli...
  10. G

Klavye olarak mecbur Google'ı kurdum Size Google sertifika sorunu var mı varsa nasıl çözdünüz
  11. G

İşim nedeniyle her gün ekran görüntüsü alıyorum 3 parmak harareti ile ama bunda bulamadım benim için çok önemli Klavye ayarlarından türkçe klavyeyi yapamadm
  12. G

LineageOs da ısınma sorunu yok. Anymore Kernel kullanınız ... Bu rom u kurduğumda Anymore Kernel otomatik kurulmuyor mu? 2 soru banka uygulamaları kurulurken veya kullanırken sorun yaşar mıyım? 3. Soru kamera uygulaması stabil çalışıyor mu? Senin verdiğin linkten apk olarak GCAM Linki ...
  13. G

Project Infinity X gibi değil anladığım kadarıyla Gaps ayrı indirip mi kuracağız? 1.twrp ile kurulum yaptıktan sonra twrp den hiç çıkmadan mı gaps kurulacak? (Project Infinity X den çok memnunum ancak çok ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor)
  14. G

Rom a15 Project İnfinity-X v2.5 Official ( Resmi Sürüm) - Poco X3 Pro

Hocam temiz kurulum yaptım Temiz kurulum böyle yapılmıyor mu?
Üst Alt