ggPatriot kullanıcısının son içeriği

1. ggPatriot

Yardım Poco X3 NFC sim kart görmeme

Sim kart telefona takılı olmasına rağmen sim kart yok gözüküyor. Bazen kendi kendine bir süre sonra düzeliyor, bazen sim sök tak yapınca kendine geliyor. Var mı bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen? En son güncellemeye kadar böyle bir sorun yoktu. 1632758041 Arkadaşlar ayrıca şebeke gittiğinde...
  2. ggPatriot

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

Bu güncellemeyi yaptıktan sonra YouTube videoları pencere içinde pencere olarak oynatılmıyor, arkaplanda ses olarak çalıyor sadece. Çözümü bilen var m
  3. ggPatriot

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

Cihaz garantili hocam, şimdilik bozulmasın. Teşekkürler
  4. ggPatriot

Endonezya'da varmış sanırım ama rom güncelleme falan hiç anlamadığım işler. Çaydanlığa anlatır gibi anlatan bir rehber falan var mı bu konuda?
  5. ggPatriot

Bu güncellemeyle çağrı kaydetme geliyor mu?
  6. ggPatriot

Yardım Hava durumu widgeti renk

Arkadaşlar hava durumu widgetindaki yazının beyaz olmasını istiyorum, var mı bir ayarı falan? Ayrıca derecenin altına da hava kalite endeksi eklemişler onu da kaldırabiliyor muyum?
  7. ggPatriot

Yardım Poco x3 için mat koruyucu

Ne aldınız memnun musunuz
  8. ggPatriot

Yardım Ahizeden düşük ses gelmesi sorunu

Hocam pek bir değişiklik olmadı ama teşekkürler tavsiyeniz için
  9. ggPatriot

Yardım Ahizeden düşük ses gelmesi sorunu

Arkadaşlar ahizeden gelen ses seviyesi oldukça düşük. Neredeyse her konuşmada hoparlör açmak zorunda kalıyorum. Bu durum sizde de aynı mı yoksa benim cihazımla mı alakalı bir durum? Eğer siz de böyle bir sıkıntı yaşadıysanız bir çözümü var mı?
  10. ggPatriot

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Arkadaşlar cihazın ahize kısmının sağ tarafında delikler açık ama sol taraftaki delikler kapalı gibi. Sol taraftaki delikler tıkanmış mı yoksa orijinalde sol tarafta delik mi yok?
  11. ggPatriot

Soru Powerbank kullanımı

Merhaba. Cihazlarımızın şarjı için uygun çıkış gücünde adaptör kullanmamız gerektiği aşikar. Fakat powerbank kullanmamız gereken durumlarda nasıl bir yol izlemeliyiz? 33 watt çıkış gücüne sahip bir powerbank bulmak pek kolay değil. Herhangi bir powerbankle şarj etmek cihazın bataryasına zarar...
Üst Alt