Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sim kart telefona takılı olmasına rağmen sim kart yok gözüküyor. Bazen kendi kendine bir süre sonra düzeliyor, bazen sim sök tak yapınca kendine geliyor. Var mı bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen? En son güncellemeye kadar böyle bir sorun yoktu.
1632758041
Arkadaşlar ayrıca şebeke gittiğinde...
Arkadaşlar hava durumu widgetindaki yazının beyaz olmasını istiyorum, var mı bir ayarı falan? Ayrıca derecenin altına da hava kalite endeksi eklemişler onu da kaldırabiliyor muyum?
Arkadaşlar ahizeden gelen ses seviyesi oldukça düşük. Neredeyse her konuşmada hoparlör açmak zorunda kalıyorum. Bu durum sizde de aynı mı yoksa benim cihazımla mı alakalı bir durum? Eğer siz de böyle bir sıkıntı yaşadıysanız bir çözümü var mı?
Arkadaşlar cihazın ahize kısmının sağ tarafında delikler açık ama sol taraftaki delikler kapalı gibi. Sol taraftaki delikler tıkanmış mı yoksa orijinalde sol tarafta delik mi yok?
Merhaba. Cihazlarımızın şarjı için uygun çıkış gücünde adaptör kullanmamız gerektiği aşikar. Fakat powerbank kullanmamız gereken durumlarda nasıl bir yol izlemeliyiz? 33 watt çıkış gücüne sahip bir powerbank bulmak pek kolay değil. Herhangi bir powerbankle şarj etmek cihazın bataryasına zarar...