Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOs yukledim ve mobil veri gitti ama eski surume donunce duzeliyor. Bunun için eski miui 14 modem dosyasını flash yapsam duzelir mi? Ve çin romundaki modem dosyasını atabilir misiniz nasıl bulacağım bulamıyorum!? Global romdaki modem dosyası oluyorsa da atarsanız sevinirim. NONHLOS.bin...
redmi note 12 pro 5g ithalatci garantili telefonuma hyper os yukledim ve sim yok servis disi hatasi aliyorum nasil duzeltebilirim
1706746781
bu sekilde iken
lte only yapiyorum ama uygulanmıyor phone 1 phone 2 seceneklerini deniyorum olmuyor, uygulamıyor.
redmi note 12 pro 5g HyperOS çin sürümü indirdim ve kurdum fakat sim kartı okumuyor lte only seceneğine tıkladım fakat eski haline dondu baska seceneklere tıklıyorum yine eski haline donuyor sim kart okumuyor ama eski miui 14 surumune donunce duzeliyor sorunu nasıl çözebilirim sim kart okumadığı...