getschwifty kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Telephoto Kamera Video Kayıt

Telephoto kamera ile mod vs. ile video çekebilme ihtimalimiz var mı? Ayni sekilde 4k da eis çalıştırabilmenin bir yolu var mi? Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  2. G

Yardım Mi 9 Se IMEI Recovery

Ankarada yapabilecek güvenilir bir yer biliyor musunuz? 1570988988 Benim yapmış olduğum buydu galiba fakat iki simin imei de gözükmüyor.
  3. G

Teşekkürler hocam.
  4. G

Hocam alınan yerde de yoksa ne olacak? Çok canım sıkıldı cidden..
  5. G

Yurtdışında kullanılma ihtimali var mı telefonun peki?
  6. G

Yedek yok. satıcıda varsa bilemeyeceğim, semer iletişim olması lazım. Neler yapmam gerek bir özet geçebilirmisiniz.
  7. G

Merhabalar, ikinci el almış olduğum cihazda imei vardı fakat factory reset attıtan sonra imeiler uçtu bunları nasıl geri getirebilirim yardımcı olabilirmisiniz?
  8. G

Yardım Bootloader Kilidi Aç(ama)ma

Hesap onaylı. SMS verification kısmı ocak ayından itibaren bildiğim kadarıyla zaten kaldırıldı. Kendi sitelerinde de öyle diyor.
  9. G

Çözümden sonra ilk denemede %50 yi geçti fakat bu sefer %99 da hata veriyor direk. Edit: Yine %50 de takılmaya devam ediyor.
  10. G

Mi hesabima baglanip telefonumu kontrol edebiliyorum, yerini de bulabiliyorum. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
  11. G

Herşey aktif yukarda da belirttiğim üzere. Hesabı kaldırıp tekrar da aktive ettim, farklı usb portları denedim fakat sonuç aynı.
  12. G

Merhaba, Cihazın developer ayarlarında OEM Unlockin ve debugging seçenekleir açık. Mi Unlock uygulamasını indirdiğimde hesabı unlock işlemine başladığımda %50 de takılarak Couıldn't verify your phone hataso alıp duruyorum saatlerdir ve çözümü arasamda bulamadım. yardımcı olacak varsa sevinirim...
  13. G

Uygulama Instagram story ve psot

Konu neydi nereye gitti Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
  14. G

Uygulama Instagram story ve psot

Telefona geçtiğimden beri story ve normal post atmalarda sikinti yasiyorum. Surekli yukleniyor ibaresinde kaliyor. Telefona res atmadan ve uygulamanin tum verilerini temizlemeden post hicbir sekilde gitmiyor. Benzer bi olay basina gelen var ise cozumu paylasirsa sevinirim. Sent from my MI 8...
  15. G

Soru 4K Videoda EIS Desteği / Modu

Eğlendin mi? Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Üst Alt