Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, 22.9.2 sürümü çıkmış fakat sadece dünyanın en salak arşiv uygulaması olan Megaya yuklemisler o yüzden indiremedim. Mümkünse Google Drive a yükleyebilir misiniz
Merhaba, dün bu romu kurdum akıcılığı çok güzel fakat derdim büyük. Hangi durumda yaptığını anlayamadığım şekilde ekran kararıyor ve tuzşlara hiç tepki vermiyor. Cihaz çalıışıyor belli ama ekrana görüntü gelmiyor. Power tuşuna uzun süre basarak tekrar cihazı çalıştırınca düzeliyor ama bir süre...
Hepsinden öte biz Türk Milleti gerçekten insanlığımızı kaybetmişiz. Ne apartmanında ne trafikte ne ticarette kimsenin kimseye saygısı yok. Kimse de biz Türkler çok misafiriz geyiği yapmasın. Terör saldırısı olduğunda taksicilerin insanları nasıl kazıklayarak havaalanından kaçırdığını da gördük...
Merhaba, Ben de masik güncellemeyi kesine bu roma geçtim doğrusu çok da memnunum. Şu ana kadar tek sorun mesaj uygulamasında çıktı. mesaj alıp göndermiyor ben de google mesajları kurdum onu kullanıyorum. Şöyle de bir durum var google mesajlardan gönderdiğim ya da gelen mesajlar mi mesajlarda...
Temayı MIUI markwtten güncelleyince düzelmiyor mu? Ben de hep çince çıkan temalar güncelleyince düzeliyordu
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mi 9t pro cihazıma IMEI kendim atmıştım bir kaç ay önce bugün IMEI kayıtlı değil 2 ay kaldı gibi mesaj geldi. Sonra IMEI kontrol ettim cihazın orijinal imesi e o zaman benim.attigim ki attığım da gözümle görmüştüm yeni IMEI nosunu, IMEI nerede. Neden ve nasıl silindi. Twrp üzerinden rom...
15.2 yukledikten sonra sarzim inanılmaz hızlı tükenmeye başladı. Hiç farklı bir program da kurmadım. Umarım kısa zamanda yeni versiyon çikar yoksa 15.0 a geri döneceğim.
Ben Titanium Backup pro versiyonu aldım yıllar önce. Android 10 a kadar aslında TB da her şeyi yedekleyip sorunsuz geri getiriyordu ama 10 dan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Ya geri yüklüyor şifre ekranında kalıyor ya da geri yüklemiyor ki o en kötüsü. Tekrar telefonu kapatıp açmak gerekiyor ki...