gerenimo57 kullanıcısının son içeriği

1. G

Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı

Kaç ay oldu v6 çıkalı ama mi serisi hariç diğer marka modellerine vermediler. Ben beklemdeyim nexus 5 için çıkana kadar ama biraz kontrolsüz büyüdüklerini düşünmeye başladım. Kapasiteleri kaldıramıyor anlaşılan bu kadar büyümeyi. Bu arada Android L kullanıyorum daha stabil versiyon çıkmadı ama...
  2. G

Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı

Kaç ay oldu v6 çıkalı ama mi serisi hariç diğer marka modellerine vermediler. Ben beklemdeyim nexus 5 için çıkana kadar ama biraz kontrolsüz büyüdüklerini düşünmeye başladım. Kapasiteleri kaldıramıyor anlaşılan bu kadar büyümeyi. Bu arada Android L kullanıyorum daha stabil versiyon çıkmadı ama...
  3. G

Nexus 5 Miui V6 (Galiba ilk defa bir mi cihazı dışında çıktı)

Ben de denedim bir süre ama stabil değildi. Şu an Android L Pure White rom kullanıyorum. Hiç beklemediğim kadar stabil, pil dostu ve akıcı çıktı. Kesinlikle denenmesi lazım. Ama ne zaman ki N5 e V6 çıkar tekrar miui ye dönerim çünkü onun kalitesine hiç bir rom yaklaşamaz
  4. G

Nexus 5 Miui V6 (Galiba ilk defa bir mi cihazı dışında çıktı)

Güzel haber. Ben de dün itibariyle miui v5 i silip orjinal 4.4.4 e dönmüştüm çünkü sürekli hata veriyor dehşet ısınıyor ve şarz yiyordu. Bunu da bir deneyeyim
Üst Alt