Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç ay oldu v6 çıkalı ama mi serisi hariç diğer marka modellerine vermediler. Ben beklemdeyim nexus 5 için çıkana kadar ama biraz kontrolsüz büyüdüklerini düşünmeye başladım. Kapasiteleri kaldıramıyor anlaşılan bu kadar büyümeyi. Bu arada Android L kullanıyorum daha stabil versiyon çıkmadı ama...
Kaç ay oldu v6 çıkalı ama mi serisi hariç diğer marka modellerine vermediler. Ben beklemdeyim nexus 5 için çıkana kadar ama biraz kontrolsüz büyüdüklerini düşünmeye başladım. Kapasiteleri kaldıramıyor anlaşılan bu kadar büyümeyi. Bu arada Android L kullanıyorum daha stabil versiyon çıkmadı ama...
Ben de denedim bir süre ama stabil değildi. Şu an Android L Pure White rom kullanıyorum. Hiç beklemediğim kadar stabil, pil dostu ve akıcı çıktı. Kesinlikle denenmesi lazım. Ama ne zaman ki N5 e V6 çıkar tekrar miui ye dönerim çünkü onun kalitesine hiç bir rom yaklaşamaz
Güzel haber. Ben de dün itibariyle miui v5 i silip orjinal 4.4.4 e dönmüştüm çünkü sürekli hata veriyor dehşet ısınıyor ve şarz yiyordu. Bunu da bir deneyeyim