gerenimo57 kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom HyperOS EU 2.0.4.0 Stable Android 14 FeLLzProjects

fox recovry kurdum romu kurdum ve talimatları takip ederek yaptım. Sonuç rom yüklenmedi miui yazısında kaldı
  2. G

Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

Üstad ben bu işi beceremedim. Herhalde sorun bu uygulamaya robot vermeyle ilgili ama ben bu nasıl yapılır bilmiyorum.
  3. G

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Merhaba, 22.9.2 sürümü çıkmış fakat sadece dünyanın en salak arşiv uygulaması olan Megaya yuklemisler o yüzden indiremedim. Mümkünse Google Drive a yükleyebilir misiniz
  4. G

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Peki rootlu telefonda bu özelliği kullanmak risk değil mi?
  5. G

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Merhaba, dün bu romu kurdum akıcılığı çok güzel fakat derdim büyük. Hangi durumda yaptığını anlayamadığım şekilde ekran kararıyor ve tuzşlara hiç tepki vermiyor. Cihaz çalıışıyor belli ama ekrana görüntü gelmiyor. Power tuşuna uzun süre basarak tekrar cihazı çalıştırınca düzeliyor ama bir süre...
  6. G

Sohbet ikinci el mi 9t pro serüvenim.

Hepsinden öte biz Türk Milleti gerçekten insanlığımızı kaybetmişiz. Ne apartmanında ne trafikte ne ticarette kimsenin kimseye saygısı yok. Kimse de biz Türkler çok misafiriz geyiği yapmasın. Terör saldırısı olduğunda taksicilerin insanları nasıl kazıklayarak havaalanından kaçırdığını da gördük...
  7. G

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

Magisk bende sorunsuz çalışıyor. Manager 8.0.6 magisk 21.3 versiyonunda.
  8. G

MIUI 12.5 OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021

Bunlarda mi guncellemeleri kestiler 1 ayı geçti hiç ses seda yok.
  9. G

Rom OneOS (Eski Adı RevOS) Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.11.17

Merhaba, Ben de masik güncellemeyi kesine bu roma geçtim doğrusu çok da memnunum. Şu ana kadar tek sorun mesaj uygulamasında çıktı. mesaj alıp göndermiyor ben de google mesajları kurdum onu kullanıyorum. Şöyle de bir durum var google mesajlardan gönderdiğim ya da gelen mesajlar mi mesajlarda...
  10. G

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

Rom akıcı pili de güzel ama Türkçe çeviri çok zayıf. Bir çok yer ingilizce.
  11. G

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

Temayı MIUI markwtten güncelleyince düzelmiyor mu? Ben de hep çince çıkan temalar güncelleyince düzeliyordu MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. G

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

Ben mi 9t pro cihazıma IMEI kendim atmıştım bir kaç ay önce bugün IMEI kayıtlı değil 2 ay kaldı gibi mesaj geldi. Sonra IMEI kontrol ettim cihazın orijinal imesi e o zaman benim.attigim ki attığım da gözümle görmüştüm yeni IMEI nosunu, IMEI nerede. Neden ve nasıl silindi. Twrp üzerinden rom...
  13. G

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

15.2 yukledikten sonra sarzim inanılmaz hızlı tükenmeye başladı. Hiç farklı bir program da kurmadım. Umarım kısa zamanda yeni versiyon çikar yoksa 15.0 a geri döneceğim.
  14. G

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Ben Titanium Backup pro versiyonu aldım yıllar önce. Android 10 a kadar aslında TB da her şeyi yedekleyip sorunsuz geri getiriyordu ama 10 dan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Ya geri yüklüyor şifre ekranında kalıyor ya da geri yüklemiyor ki o en kötüsü. Tekrar telefonu kapatıp açmak gerekiyor ki...
Üst Alt