gereksizislem2096 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Poco X3 MIUI yazısında kaldı

düzelte bildiniz mi acaba ?
  2. G

Yardım Mi Band 5 son Mi Fit güncelleme sonrası titreşim sorunu

bununla dün bende karşı karsıya kaldım 1 kere oldu. aynı durum arkadasımda gün boyu oldu bilekliğin tekrar bir kurulumunu yaptık düzeldi.
  3. G

Soru xiaomitool V2 ile TR romdan Global roma geçmek istiyorum BL kilitli dikkat etmem gereken neler var.

Şöyle bir uyarı alıyorum. endonezya için seçtiğimde programın kendisi bl kilidi için uyarı veriyordu :( yardımcı olursanız seviniirm tr den sıkıldım artık hata dolu
  4. G

Soru xiaomitool V2 ile TR romdan Global roma geçmek istiyorum BL kilitli dikkat etmem gereken neler var.

Endonezya için bl kilid açılması gerekiyor diyorlar ben bl kilidi açmadan geçmek istiyorum. Mayıstan beri güncelleme bekliyorum bugun gelir yarın gelir ama geleceği yok
  5. G

xiaomitool V2 ile TR romdan Global roma geçmek istiyorum BL kilitli dikkat etmem gereken neler var. TR romda bildirimler ekran açık ken sessiz düşüyor. telefonun tuşu kitli iken ( pil tasarrufu kilitleme vb gibi herşeyi yapmama rağmen ) whatsapp bildirimleri gelmiyor. uygulamalarda coklu pencere...
  6. G

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.8.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

xiomitol ile garanti bitmeden nasıl atabiliriz. orda 12.0.9 android 10 çıkıyor en son bu resmi değil mi BL KİLİTLİ
  7. G

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

xiomitol ile garanti bitmeden nasıl atabiliriz. BL KİLİTLİ
  8. G

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

ben bu romu bl kilidi acmadan kurabilir miyim ? 1620998268 şuan tr 12,0,6 dayım
  9. G

Soru xiaomi mi tool ile global stable 12.0.8

Merhaba arkadaşlar telefonumda BL kilidi kapalı. TR 12.0.6 Kurulu. Global 12.0.8 Romuna geçmek istiyorum bunun için bir kaç sorum olacak. 1-) Bl kilidi açmadan xiaomi mi tool ile kurabilir miyim. 2-) Kurarken sıfırlamam gerekir mi kendisi sıfırlanır mı? 3-) Memnun kalmaz isem tekrar xiaomi mi...
  10. G

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

tr deki sürüm de 12,0,6 bu da aynı hani bilemedim ki sürüm düşmeyecek aslında sadece tr den buna geçmek istiyorum ekran süresi ve bildirim daha iyi diyorular buna
  11. G

Yardım WhatsApp arkaplanda çalışmıyor.

Endonezya roma geçsem tr günceleme gelince tr tekrar geçmemde sorun olurmu ki. bl kilidim kapalı bir süre kapalı kullanmak istiyırum
  12. G

Gcam GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.4.

video çekmek için girdiğimde durduruldu hatası alıyorum :(
  13. G

Yardım WhatsApp arkaplanda çalışmıyor.

bun bunları yapmama ragmen bildirim sesi gelmemesi sorunu yasıyorum :(
  14. G

Bl kilidin açmadan bunu kuramazmıyız ve memnun kalmaz isek terar tr geçemez miyiz ? teşekkür ederim
Üst Alt