gereksizislem2096 kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru xiaomitool V2 ile TR romdan Global roma geçmek istiyorum BL kilitli dikkat etmem gereken neler var.

xiaomitool V2 ile TR romdan Global roma geçmek istiyorum BL kilitli dikkat etmem gereken neler var. TR romda bildirimler ekran açık ken sessiz düşüyor. telefonun tuşu kitli iken ( pil tasarrufu kilitleme vb gibi herşeyi yapmama rağmen ) whatsapp bildirimleri gelmiyor. uygulamalarda coklu pencere...
  2. G

Soru xiaomi mi tool ile global stable 12.0.8

Merhaba arkadaşlar telefonumda BL kilidi kapalı. TR 12.0.6 Kurulu. Global 12.0.8 Romuna geçmek istiyorum bunun için bir kaç sorum olacak. 1-) Bl kilidi açmadan xiaomi mi tool ile kurabilir miyim. 2-) Kurarken sıfırlamam gerekir mi kendisi sıfırlanır mı? 3-) Memnun kalmaz isem tekrar xiaomi mi...
  3. G

Yardım Mi band 3 Dokunma Kontrolu

Arkadaşla mi bandage pro kullanıyorum apk ların internette dolu dolu olmasına ragmen emek dedim pro aldım ama yeni güncelleme ile dokunma kontrolu geldi bir türlü algoritmayı oturtup da düzgünce beceremedik hep 1 dokunmamı algılıyor o da ceket giyiyorum kumasından mı olsa gerek dokunuyor ve...
Üst Alt