Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hatanın kesin bir çözümü yok. telefon dilini ingilizce yaptım olmadı. forumda söylenenleri yaptım olmadı. youtubedaki videolarda anlatılanlarıda yaptım olmadı. şans işi bu galiba herkeste olmuyor
ben usb hata ayıklamayı yapmamıştım bu videoyu izlemeden önce yapmıştım. tekrar sorun olur mu? ota sürümüde 12.0.5 ti 12.0.7ye güncellemiştim
videoyu görmeden önce işlem yaptığım için tekrar 1 hafta beklerim gibi duruyor. mi unlock tool'u da orjinal site üzerinden indirdim.
1 hafta geçti bende ama unlock programı update'inden dolayı bir 1 hafta daha verdi. anlaşılan bu telefonu rootlamak jailbreak yapmaktan daha zor.
1 hafta bekletmeside tamamen saçmalık bu arada. 10 saniyelik iş bu sonuçta bu kadar kullanıcıyı bezdirmemeli.
miui 12.0.5 ten 12.0.7 ye güncelleyincede bu sefer alttaki gibi 1 hafya tekrar bekletecek anlaşılan. root işi bu kadar zor olmamalı ama xiaomi işi yokuşa sürmek için herşeyi yapıyor. 1 hafta sonra unlocker programına update gelirse tekrar aynı hatanın vermeyeceği ne malum???
kafamda deli sorular
%99 kalıyorum ve aşağıdaki hata mesajını alıyorum. sim etkinleştirilemiyor bendede.
linkindei herşeyi yapıyorum olmuyor. geçen hafta cuma günü 18:00de yaptım ilk işlemi 168 saat verdi bugün 8 gün oldu ama işlem hala sürüyor.
yardımcı olursanız sevinirim. gereksiz yere ekstra post açmak...