gentleman kullanıcısının son içeriği

1. gentleman

Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

Bir zamanlar Xiaomi'nin kralıydı. Şimdi tahttan indirildi. Xiaomi'nin üvey evladı Mi Max 2. Sene 2019 olmak üzere ve biz hala 7.1.1
  2. gentleman

Haber MIUI 10 Global Beta 8.8.2 Güncellemesi Geri Çekildi!

Aynı temayı kullanıyoruz sanırım. Benim ikonlarda sorun yok, şaşırtıcı.
  3. gentleman

İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

Arkadaşlar root vs olmadan yükleyenler var sanırım, nasıl yapılıyor acaba? Mi Max 2 cihaz.
  4. gentleman

Rom MIUI 9 - 8.4.19 Global Beta ROM Güncellemesi

27 gelmedi, kaldık 19da. MAX 2 26 diyecektim.
  5. gentleman

Sohbet Mi A1 Nisan Ayı Güncellemesi

Başlık sıkıntı...
  6. gentleman

İnceleme MIUI TR - 8.4.15 Güncelleme Özeti

MAX 2 unutuldu mu? Haftalık güncellemeler dahi gelmez oldu. Geliştirici global
  7. gentleman

Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

Şu root işini bir ben yapamadım sanırım. İlk mesajdakiler güncel midir? Sırayla yapsam root olur mu? Root hakkında bilgisi olan birisi ile gerekirse görüntülü görüşme yaparak şu root işini halletmek isterim. Yardım edecek birisi var mıdır?
  8. gentleman

Rom MIUI 9 - 8.3.1 Global Beta ROM Güncellemesi

Güncelleme ile pil kullanımı olumlu yönde artmış diyebilirim.
  9. gentleman

Yardım Pili uzun giden iyi bir telefon

Mİ MAX 2 aradığınız telefon. 12 saat ekran süresi alırsınız, 3 gün boyunca telefonu şarja takmadığınız zamanlar olacak.
  10. gentleman

Rehber Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Birisi çıksa ve hiç bilmeyen birisinin yapacağı şekilde geniş anlatımlı bir konu açsa keşke.
  11. gentleman

Haber Xiaomi, Google ARCore Programına Dahil Oldu!

Güzel bir gelişme. Piyasadaki telefonlara destek verilirse çok iyi olur.
  12. gentleman

Soru Xiaomi Geçmek Üzereyim

Furkan hocam, sms onay vermediğim için özel mesaja cevap atamadım. Buradan yazayım. İki telefon genel özellikleri açısından çok benzer telefonlar. Biraz daha iyi kamera kalitesi dersen redmi daha büyük ekran ve iyi batarya dersen Mi Max 2 derim. Ben de zamanında bu tercihler arasında gittim...
  13. gentleman

Soru Xiaomi Geçmek Üzereyim

Telefonun kralını alıyorsun, şimdiden hayırlı olsun.
  14. gentleman

Kamera ayarlari

H Hocam root yok bende, o kadar bilgili değilim. Bir gün inşallah öğrenirim şu root vs. olaylarını. Peki neden google kamera normal olarak play store'dan inmiyor, amaçları nedir?
Üst Alt