Genesis2141 kullanıcısının son içeriği

1. G

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

Wi-fi de iyi ekran süresi alınır. Çoğu cihazda bu böyle.Mobil veride (sinyal-şebeke durumu vs..)mi9t de 6 saati görürseniz iyi bence
  2. G

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Emeğine sağlık üstad. Bir haftadır 9t kullanıyorum. Bildirim ikonları açık olmasına rağmen , üst barda - durum çubuğunda gelen bildirim ikonları görünmüyor. Eu romdayım
  3. G

Çözüldü Magiks root SafetyNet / Netflix sorunu.

Çok teşekkürler kral , sizi takipteyim.
  4. G

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Valla hocam durum bende de aynı. Özellikle mobil veride fazla ekran süresi alamıyorum.Normalde yeni bir telefonu güç tasarrufunda kullanmam ama güç tasarrufunda deniyeyim dedim. Ciddi bir fark olmadi.
  5. G

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

Wi-fi kullanırken 8 saat gibi bi ekran süresi aldım ama mobil veride Max 7 saati görürseniz iyi.
  6. G

Soru Mi 9T Almadan Önce

Anladım hocam teşekkürler.Ben de bl kilidinin açılmasını bekliyorum.
  7. G

Soru Mi 9T Almadan Önce

Teşekkürler hocam. Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  8. G

Alış K20 serisi veya mi 9t aranıyor

Aynen ben de bekliyorum bakalım. Güç tasarrufunda kullanmak da hoş olmuyor Ne bileyim always on özelliği , işlemci çekirdek hızı vs..
  9. G

Alış K20 serisi veya mi 9t aranıyor

Hayırlı olsun .Ben de 1 haftadır kullanıyorum. Pil ne çok iyi ne de çok kötü . 6 saat ekran süresi alıyorum. Doğrudur pil tüketimi biraz hızlı
  10. G

Soru Mi 9T Almadan Önce

Hocam yoğun kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
  11. G

Yardım Bootloader Kilidi

Hocam yanlış sürümü yyuklemişim sorun olur mu acaba
  12. G

Yardım Bootloader Kilidi

Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var.Benim de cihaz mi 9t ve bootloader kilidini açmak için miflash unlock en 3.3.827.31 indirmem tavsiye edildi ve işin kötüsü ben az önce 3.5.719.27 zip yüklemişim sonradan farkettim. 168 saat sonra tekrar girmem gerekiyor kilidi açmam için. Yanlış sürüm...
Üst Alt