gencsezar kullanıcısının son içeriği

1. G

Satış Dikkat!! En Ucuz Xiaomi mi5 Nerden Alınır?

semers resmi olarak getiriyor demedim. ama istersen saat 10 dan sonra semersi arayıp olup olmadığı sor çünkü ben 2 sefer arayıp görüştüm hatta scroldan ilkay abide ordan aldığını youtube kanallarındaki mi5 incelemesinin yorumunda belirtti.
  2. G

Satış Dikkat!! En Ucuz Xiaomi mi5 Nerden Alınır?

s.a arkadaşlar bu açıklamayı "chatin_62" den aldığım destekle yapıyorum. Arkadaşımız saolsun bana ucuz satıcıyı açıklada bizde diğerleride görelim diyerek önümü açtı tşkr ediyorum kendisine. Ben bu forma Xiaomi mi5 almak için girdim ve x adlı kişinden fiyat araştırması yapmadan 1700tl ye...
  3. G

Satış Patron Çıldırdı(Xiaomi mi5)

chatin_62 senin için genel konu açıyorum bakalım yalanlayabilecek misin 1500tl ye kimin sattığını söylediğimde sende çok iyi tanıyon satanları.
  4. G

Satış Mİ 5 32 GB SİYAH VE BEYAZ -DAHA UCUZ VARSA ORDAN AL

Tmp341 kardeşim sonuna kadar haklısın malesef. ama bu telefonları ülkeye getirenleri tanımıyor alıcılar oyüzden bizim gibi aracılardan almak zorunda kalıyor tabi bizde kar eklediğimiz için otomatikman fiyat yukarı çekiliyor. sw33tking telefon satamadığımı kim söyledi sana allaha şükür 1 hafta...
  5. G

zahter1 ilanını çekme dostumda alacak olanlar ucuza telefon alsınlar. rahatsızlık duyan kişiler senin sattığın aynı telefonları pahalıya satamayacaklar artıkta o yüzden rahatsız oluyorlar. bende aynı şekilde ilan açtım ve ucuza satıyorum bana da oyüzden sataşıyor bunlar.
  6. G

oruçlu oruçlu yalan söylüyorsun eğer madem yalan söylemiyon neden mukoo037'ye 1650tl ye ayrıldı yazdın. her türlü yalan söylediğin açık ve net.
  7. G

lafı çevirme sen mukoo037'ye 1650 tlye mi ayırdın 1600tl ye mi bi bunu açıkla. 2.si bana gönderme yapıyorsan eğer ben beyazı 1500 siyahı 1550 tlye satıyorum. sen önce ilk soruma cvp ver.
  8. G

mukoo037 ile mi anlaştın çünkü ben onu kastediyorum. ona 1650ye ayrıldı yazmıssın onunla konuşurken ona 1600 tlye bırakacağını söyledin mi. eğer söylediysen neden sitede 1650 tlye ayrıldı yazdın oruçlu oruçlu lafı çevirmeden yaz burayada millet öğrensin.
  9. G

kardeş bana ve bir çok kişiye 1650den söyledin fiyatı. hatta 11 haziran günü fiyat güncellendi 19 haziranda gelecek stokta olmayanlar diye belirttiğinde 64gb mukoo037'ye ayrıldı 1650tl diye yazmıssın. onada msj yazdım inş bunu görürde doğrular beni. şidmi sana soruyorum 11 haziranda ki fiyat...
  10. G

Yardım Yardım edin lütfen kafayı siyircam

Bykatre babanızın hayrına yardım etmiyorsunuz zaten 1500tllik telefonu 1650tl ye 1700tl ye sattığınız için yardım etmek zorundasın zaten.
  11. G

Zahter1 paylaş kardeşim hatta mümkünse yeni konu aç Nickini yazki bu ilanın kime ait olduğunu anlasın okuyucu ve sana rahatlıkla ulaşsın. aksi taktirde burdaki 2-3 kişi bu işi tekeline almış faiş fiyatlarla satış yapmakta. hayırlı satışlar.
  12. G

Satış Mi4s 64GB Siyah (Hemen Teslim!)

Dün ben 1500tlden satana kadar 64gblığı 1650tl ye satıyordunuz hayırdır ne oldu da fiyat birden düştü.
  13. G

herkes akıllı telefon sahibi olacak sloganım bu.
  14. G

tşkr ederim
  15. G

ben o 1700 tlyi biriktirmek için kursağımdan kestim benim gibi akıllı telefon almak için harçlığını biriktiren yada harcamasını kısan herkesin telefon sahibi olmasını istiyorum oyüzden düşük fiyata verecem. Kullansınlar dua etsinler yeter.
Üst Alt