gencoo kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Bildirim efekti bir kez yanıp sönüyor , birden fazla yanması için ayar var mı ?

Bildirim efekti bir kez yanıp sönüyor , birden fazla yanması için ayar var mı ?
  2. G

Yardım 11T PRO boşta kullanırken bile ısınmaya başladı

Herhangi bir roam yüklü değil , birden bire ısınmaya başladı önceden böyle değildi cihaz, hiçbir şey yapmadım normal instagram twitter telegram takılıyorum el değmeyecek kadar ısınıyor lanet olsun xioaminin bu telefonuna aldığım günden beri bu kaçınca açtığım konu ya
  3. G

Yardım 11t pro da uygulamalar beni takip etmesin özelliği var mı ?

11t pro da uygulamalar beni takip etmesin özelliği var mı ?
  4. G

Yardım Saat ayarlarım otomatik olduğu halde , geri kalıyor

11t pro cihazımın saat ayarları otomatik olduğu halde , sürekli geriden geliyor. Bu sorunu manuel düzeltmek zorun da kalıyorum , belli bir süre sonra otomatiğe alınca sorun kalmıyor ama ara sıra hep tekrar yaşıyorum bu sorunu. Çözümü var mı acaba ayarlar böyle
  5. G

Yardım 11t pro şarjım %94ü geçmiyor + şarjım %5 den sonra anında kapanıyor

11t pro şarjım %94ü geçmiyor + şarjım %5 den sonra anında kapanıyor bu telefon normalde de bu kadar sorunlu mu arkadaşlar ? , ömrü hayatımda bu kadar rezil bir markanın telefonunu görmedim bu nasıl iştir kullandığım sürüm:12.5 ,
  6. G

Yardım İndirilen uygulama ana ekrana düşmüyor

google play den indirdiğim uygulamalar en son sayfaya ekleniyor bunu ana ekran olması için ne yapabilirim aradım aradım bulamadım
  7. G

Çözüldü Telefon görüşmesinde bir başka kişi arayınca bildirim gelmiyor

Arkadaşlar karşı taraf ile görüşme esnasında 3.bir kişi arama yaptığın da hani dıt dıt sesi gelir ya , bu özelliği aktir etme gibi bir durum var mı bana bildirim gelmiyor
  8. G

Yardım 11t pro şarjım %100 olmuyor

merhaba şarjım 95e hızlıca geliyorken , %100 olmuyor bunu sürekli yapmıyor arada bir yapıyor sebebi ne olabilir çözümü var mı 1680218977 %95 de takılı kaldı
  9. G

Yardım 11T Pro ,Pil tasarrufu açık halde telefon beklemedeyken şarj su gibi gidiyor

Telefon da yüklü olabilecek tüm uygulamaların ayarları ''ARKA PLANDA ETKİNLİKLERİ KISITLA'' özelliği açık hiç birşey yapmadığım kullanmadığım halde telefon beklemedeyken bu denli şarj yemesi normal mi ? bana hiç normal gelmiyor Bin pişman oldum bu telefonu aldığıma ama iş işten geçti şarj...
  10. G

Yardım 11T Pro cihazım uygulamalara girince sapıtıyor ekranda tuhaflıklar çıkıyor (video)

Arkadaşlar cihazım daha yeni birden bire bu sorunla karşı karşıyayım uygulamara chorome felan girince böyle yapıyor ekran bunun sebebi nedir ? Sürüm:12.5 lütfen yardım edin 1677001817 chorome da yaşıyordum bu sorunu sadece , uygulamanın güncellmesini kaldırdım , şimdilik düzeldi gibi sebebi...
  11. G

Yardım 11T Pro Şarj %10 dan , %1 e çok hızlı düşmeye başladı

Cihaz daha 5 aylık , 12.5 sürümü mevcut , şarj %10'a gelince yüzde bire inmesi dakikalar sürüyor , bu önceden böyle değildi buna her ne sebep oluyor bilmiyorum çözü mü var mı acaba ? 2.sorum bu cihaza daha iyi bir batarya takılması mümkün mü , internetten araştırdım geliştirilmiş batarya felan...
  12. G

Çözüldü mi11t pro e devlet imei kaydı yaparken fiziksel sim mi seçilmeli ?

Arkadaşlar merhaba e devlette imei kaydı yaparken 2 adet imei yeri var...benim telefonun modeli mi11t pro her iki seçeneği de FİZİKSEL SİM seçmem gerekiyor galiba bilenler yardımcı olabilir mi
  13. G

Soru Devlette İMEİ Kayıt İçin Hattın Kendi Üzerinemi Olması Gerek?

Başlıkta sorduğum gibi arkadaşlar kendi üzerimize ait olması mı gerekiyor.... kendi üzerimize değil ,babamın üzerine bir hat , o hattı kendi üzerime alırsam sorun olmaz değil mi ? bu şekilde de yapabiliriz
  14. G

Soru 6-7Dakikada bir %1 Şarj Gitmesi Normal mi ?

Merhaba 11t pro , 6-7dakika da bir şarj gitmesi normal mi acaba ? herşey orjinal cihaz Y.D Bu süreyi arttırabilmek için ne yapabiliriz
  15. G

Yardım Telefonun ekranı kapalıyken şarj gitmesi normal mi ?

mi11t pro , 12.5 sürüm yüklü
Üst Alt