Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bugün itibariyle ben de pocoya geçiş yaptım.
Fakat uygulama kasası nasıl kapatılır göremedim, sanırım yeni başlatıcı yüklenem lazım miui başlatıcı indirdim hata verdi. Uygulamalar hepsi tek ekranda kaydırarak giriş yapmak istiyorum var mı öneriniz
merhaba demin kalktım telefon twrp ekranındaydı, reebot system dedim yeniden başlatıldı ama redmi ekranında kalıyor sürekli açılıp kapanıyor redmi yazısında takılı kaldı.
cihazımda bir çok önemli bilgi vardı sıfırlamadan nasıl telefonu açabilirim. ücretli ücretsiz yardım eden varsa ulaşabilir...
merhaba note 7 sahibiyim
ampere uygulması ortalama değer kaç olmalıdır ?
siz test ettiğinizde max kaç çıkıyor
bende max 2300 görüyor kötü bir değer mi acaba
Merhabalar herkese,
iki adet takıldığım soru var yardımcı olursanız sevinirim
1-) Telefonun hızlı şarj olup olmadıgını nasıl anlarım bir göstergesi vs. var mıdır ?
2-) xioami şarj aleti değil de huaweinin orijinal quick charge hızlı şarj aletini kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ? (5v 2a...
Merhabalar bildiğiniz gibi 2 mercek var kamerada deneme yaparken üstteki kamerayı kapatıyorum fakat değişen bişey olmuyor tüm modlarda aynı üst kameranın işlevi yok mu benim telefonda mı sıkıntı var acaba
Merhabalar 5 gündür bende artık xioamili oldum redmi note 7 cihazına sahibim. daha önceki telefonumda(p20 lite) çöp kutusu özelliği vardı sildiğim fotoğraflar 30 gün çöp kutusunda kalıyordu. xioamide bu özelliği göremedim. galeride üç noktaya tıkladıgımda çöp kutusu dedikten sonra mi clouda...