Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aralıkta huawei matepad 11 aldım ilk 2 hafta iyidi fakat sonrasında pubg mobile den sürekli oyunu arka plana atıyor. Oyunu geri açtığımda yeniden giriş yapıyor bu durum canımı çok sıkmaya başladı. Bazı günler hiç atmıyor bazı günler 4 5 kere aynı şeyi yapıyor. Çözüm bulamazsam...
Selam abilerim çok büyük sorunum var. Cihazim redmi note 8 daha önce MIUI 11 yüklüydü yani android 9 sonra sistemden guncelledim MIUI 12 yani android 10 yaptım. Sonra geri MIUI 11 e düşürmek istedim recovery uzantılı roomu indirdim twrp üzerinden kurdum ama telefon açılışta twrpye atıyor...
Merhaba arkadaşlar 3 4 aylık cihazımda bugün uygulama izi olduğunu farkettim. Fotoğrafa dikkatli bakarsanız sağ üstte ve sol altta belli belirsiz tiktok uygulamasının yansıması var. Bu sorun gün geçtikçe ilerler mi? Aynısı başına gelen oldu mu? Cihaz Türkiye garantili! Sonradan IMEI atılanlardan...
Merhaba arkadaşlar Redmi note9 pro kullanicisiyim MIUI 12 güncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan varmı normal sistem üzerinden mi guncelleriz yoksa PC yardımı ile mi güncelleme yapacagiz. Ben imei kayıtsız yurtdışı cihaz kullanmıyorum Tr cihazı bu konuda bilgi verirseniz sevinirim