gencemre27 kullanıcısının son içeriği

1. G

İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

Samsung Galaxy Note 8 cihazımda Deji kullanmıştım. 2 saat ekran süresi veren cihaz 6 saate çıkmıştı. WQHD falan cayır cayır kullanırım tabi ben hiç kısmam cihazı. Gayet memnundum. Yine bir batarya işim olsa yine Deji tercih ederim.
  2. G

Rom Poco F3 / K40 - OneOs Android 11 MIUI 12.5 (21.9.13)

Güncelleme geldiğinde veri kaybı olmadan nasıl yükleme yapacağımızla ilgili bilgi verir misiniz ?
  3. G

mustafaozkan1414 Hocam romu kurduktan sonra gelen güncellemeri ne şekilde yapmamız gerekiyor. Direk üzerine Install üzerinden mi eklememiz mi gerekiyor. Ve bu durumda cihaz sıfırlanıyor mu ?
  4. G

İnceleme MIUI Yazılımın Rezaletliği !

Sorun şu ki: sadece Poco değil. Redmi N8, N9, N9S, Mi10T, 10T Pro, 11 Lite, F2 Pro tüm Xiaomilerde bu sorunlar var. Yani şaka gibi resmen yaaa. Çileden çıkıyorum telefonu kullanırken.
  5. G

Ben eu ve global dahil olmak üzere Aosp romların hepppsini denedim. Aosp bunlardan kat kat daha stabil dicem ama onda da yine kamerayı kullanamadığımızdan 3-4.000 liralık telefon yazılım sorunu yaşadığından çöp oluyor elimizde. Bu fotoda eu romun 12.5.4'ü ile çekildi Poco F3'te.
  6. G

Arkadaşlar Xiaomi artık şu skandal yazılımlarını düzeltmezse batıp gidecek heralde. Ya arkadaş Mi10T'sinden tutta Poco F3'üne kadar, 12.0. X küsürden tutunda 12.5.4'üne kadar hepsi mi rezil olur ? Paneli indiriyorsunuz ayrı bir bug, kapatıyorsunuz ayrı bir bug. Animasyonların hepsi zaten başlı...
  7. G

Merhaba, 12.5.4 eu kullanıyorum. OneOS Rom'da kamera konusunda iyileştirme mevcut mu acaba ?
  8. G

Soru Mi10T Custom Tavsiyesi ?

Doğrudur hocam, Mi10T'den sonra biraz dolaşmaya karar verdim bende. Mate 20 Pro, Sammy Note9, Sam N10 Lite, Sam S10 Plus, shİtPhone 7 cihazlarında dolaştım biraz, sonra tekrar tekrar fark ettim ki. Xiaomi donanım olarak güzel cihazlar üretiyor ancak yazılımı rezalet. (Sadece Mi10T kullanmadım...
  9. G

Satıldı Sıfır Mi10T 6/128 (Güvence İçin Mesaj Atınız)

Cihaz Satılmıştır Arkadaşlar. (Admin Arkadaşlar Satıldı İşaretleyebiliyorsa Sevinirim: mobilde ben göremedimde)
  10. G

KASIYOR HOCAM, ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM. YALAN BORCUM YOK. AOSP Rom atınca uçan cihaz, stock eu'da laglarla takılmalarla kasıntılarla baş gösteriyor. (Normal bir kullanıcı değilim, profesyonel kullanıyorum.) 1620937917 Ek Olarak Belirteyim: Sattım Kurtuldum. Xiaomi Mükemmel...
  11. G

Mod MIUI camera uygulamasını AOSP romlarda kullanma

Mi 10T için böyle bi seçenek var mı hocam, keyifli forumlar
  12. G

Satıldı Sıfır Mi10T 6/128 (Güvence İçin Mesaj Atınız)

Sıfır cihaz ve sıfır kutu hocam o yüzden eklemedim aslında ama düzenlerim yinede teşekkürler.
  13. G

Çok pardon hocam
  14. G

Mİ10T için öyle bir rom varmı ki hocam ? 1620683887 haha--haha--haha--
Üst Alt