Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğiniz gibi Bluetooth bağlıysa internet hayli yavaşlıyordu bende bunun üzerine gidip en iyisinden 5ghz bir modem aldım fakat
redmi note 8 pro bu kadar güncel bir cihaz olmasına rağmen ne wpa-3 şifre destekliyor nede 5 ghz de 80 mhz
bildiğim kadarıyla bazı dosyalarda değişiklilik yaparak 72...
Herkese hayırlı ramazanlar Yeni bir Redmi note 8 pro aldım
fakat kişiler ve çevirici kısmı mesajlasma kısmı vesaire google uygulaması var
haliyle bende Xiaomi uygulamalarına alışığım ve kişilerimin çoğuda mi cloud ta
sorum şu ben bl açıp endonezya yüklesem sonra tekrar bl klitlemeye çalışsam...
Arkadaşlar redmi Note 8 pro almaya karar verdim güvenilir satıcı tavsiyelerinizi bekliyorum benim gibi birçok kişi bu konuda arayışta piyasada toplama cihaz yapanlar var yada aynı ilde olmayınca herhangi Bir sorunda karşımızda kimse yok
referanslarınızı bekliyorum ürününün arkasında güvenilir...
Merhabalar yaklaşık 4 senedir kullandığım mi5s cihazım sonunda emekliye ayrıldı 2000 tl bütçem var çok iyi bir fırsat olursa belki biraz çıkabilirim fakat bu civarda bir telefon arıyorum
fotoğraf çekmeyi seviyorum fakat 2000 tl düşünüldüğünde çok ta abartmamam gerektiğinin farkındayım oyunda...
Herkese merhaba
Mi5s kullanmaktayım.
Cihazın bootloader kilidini açmam gerekiyor çünkü hiçbir sensör çalışmıyor
Hatta cihazda sensör yok olarak gözüküyor
Denedigim yöntemler şunlar:
Fastboot temiz kulurum ( farklı miui versiyonları)
Edl modunda temiz kurulum
Edl modunda persist.img denedim fakat...
Öncelikle herkeze iyi forumlar kullanmış olduğum mi5s cihazımda hiçbir sensör çalışmıyor haliyle temiz kurulum yapmak istiyorum fakat bootloader onayını almış olmama rağmen mı kilit durumunda hesap ve cihaz ekle dediğimde "doğrulanmadı bir yada iki dakika bekleyin " hatası alıyorum. Global beta...